Giriş Kayıt
Mick Nolan

Mick Nolan


Oyuncu

Mick Nolan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 6.9 1,300

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Oyuncu 6.9 16,897

Çocuklarım İçin
2002 Dram Oyuncu 7.0 5,447
2001 Komedi Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 4.8 288

Boksör
1997 Dram Oyuncu 7.1 15,113

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Oyuncu 7.6 27,832
1988 Dram Oyuncu 2.7 385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017