Giriş Kayıt
Matt Nolan

Matt Nolan (47)


Oyuncu

Matthew Todd Nolan, 08 Temmuz 1970 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2001) Mars'taki Hayaletler (2001), (2012) Suç Ortağı (2012), (2012) Tangled Ever After (2012), (2005) Genç Ejder (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Todd Nolan
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkusuzlar
2017 47 Biyografi Oyuncu 8.1 1,091

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 47 Aksiyon Çeşitli 7.7 103,405
2017 47 Korku Oyuncu    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Çeşitli 8.2 314,638

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 46 Aksiyon Çeşitli 5.3 137,940
2016 46 Aksiyon Çeşitli 8.0 672,961
2016 46 Komedi Oyuncu 6.0 8,160
2016 Dram Oyuncu    

Fantastik Dörtlü
2015 45 Aksiyon Çeşitli 4.3 126,284
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 44 Aksiyon Çeşitli 7.6 357,265
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.8 27,696

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 44 Aksiyon Çeşitli 8.0 567,472

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 44 Aksiyon Çeşitli 6.7 353,334
2014 44 Macera Oyuncu 3.9 166

Suç Ortağı
2012 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 39,191

Operasyon: Argo
2012 42 Dram Oyuncu 7.7 492,711

Yenilmezler
2012 42 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,066,822

Doğaüstü
2012 42 Dram Oyuncu 7.1 216,919
2012 42 Animasyon Oyuncu 7.7 13,011
2011 Oyuncu 8.6 3,005
2011 41 Animasyon Oyuncu 6.5 8,284

X-Men: Birinci Sınıf
2011 41 Aksiyon Çeşitli 7.8 562,808
2011 Dram Oyuncu 7.8 93,751
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 70

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 12,623
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 833

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 1,249

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 5,116
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363
2002 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 683

Mars'taki Hayaletler
2001 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 45,411
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,015
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1996 26 Komedi Oyuncu 6.9 4,781

Geri Döndüler
1991 21 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017