Giriş Kayıt
Matt Nolan

Matt Nolan (47)


Oyuncu

Matthew Todd Nolan, 08 Temmuz 1970 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2001) Mars'taki Hayaletler (2001), (2012) Suç Ortağı (2012), (2012) Tangled Ever After (2012), (2005) Genç Ejder (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Todd Nolan
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Biyografi Oyuncu    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Çeşitli 8.2 295,205

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 46 Aksiyon Çeşitli 5.3 134,983
2016 46 Aksiyon Çeşitli 8.0 657,369
2016 46 Komedi Oyuncu 6.0 7,860
2016 Dram Oyuncu    

Fantastik Dörtlü
2015 45 Aksiyon Çeşitli 4.3 124,605
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 44 Aksiyon Çeşitli 7.6 351,716
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.8 27,478

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 44 Aksiyon Çeşitli 8.0 562,241

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 44 Aksiyon Çeşitli 6.7 350,072
2014 44 Macera Oyuncu 3.9 166

Suç Ortağı
2012 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 38,893

Operasyon: Argo
2012 42 Dram Oyuncu 7.7 488,150

Yenilmezler
2012 42 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,059,015

Doğaüstü
2012 42 Dram Oyuncu 7.1 215,564
2012 42 Animasyon Oyuncu 7.7 13,011
2011 Oyuncu 8.6 3,005
2011 41 Animasyon Oyuncu 6.5 8,284

X-Men: Birinci Sınıf
2011 41 Aksiyon Çeşitli 7.8 558,039
2011 Dram Oyuncu 7.8 92,757
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 70

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 12,623
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 833

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 1,249

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 5,116
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363
2002 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 683

Mars'taki Hayaletler
2001 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 45,078
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,357
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1996 26 Komedi Oyuncu 6.9 4,781

Geri Döndüler
1991 21 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017