Giriş Kayıt
Matt Nolan

Matt Nolan (46)


Oyuncu

Matthew Todd Nolan, 08 Temmuz 1970 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2001) Mars'taki Hayaletler (2001), (2012) Suç Ortağı (2012), (2012) Tangled Ever After (2012), (2005) Genç Ejder (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Todd Nolan
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Çeşitli 8.5 171,076

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 46 Aksiyon Çeşitli 5.3 116,098
2016 46 Aksiyon Çeşitli 8.1 590,375
2016 Dram Oyuncu    

Fantastik Dörtlü
2015 45 Aksiyon Çeşitli 4.3 118,885
2015 45 Komedi Oyuncu 6.0 5,869
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 44 Aksiyon Çeşitli 7.6 331,820
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.8 26,676

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 44 Aksiyon Çeşitli 8.0 537,640

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 44 Aksiyon Çeşitli 6.7 335,508
2014 44 Macera Oyuncu 3.9 166

Suç Ortağı
2012 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 37,999

Operasyon: Argo
2012 42 Dram Oyuncu 7.7 472,558

Yenilmezler
2012 42 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,031,465

Doğaüstü
2012 42 Dram Oyuncu 7.1 210,457
2012 42 Animasyon Oyuncu 7.7 13,011
2011 Oyuncu 8.6 3,005
2011 41 Animasyon Oyuncu    

X-Men: Birinci Sınıf
2011 41 Aksiyon Çeşitli 7.8 538,445
2011 Dram Oyuncu 7.8 87,656
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 70

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 12,623
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 833

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 1,249

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 5,116
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363
2002 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 683

Mars'taki Hayaletler
2001 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 44,173
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,142
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1996 26 Komedi Oyuncu 6.9 4,781

Geri Döndüler
1991 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017