Giriş Kayıt
Bob Nolan

Bob Nolan (72)


Oyuncu, Müzisyen

Clarence Robert Nobles, 13 Nisan 1908 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, müzisyen. Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (1977) yapımıyla biliniyor.15 Haziran 1980 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Clarence Robert Nobles
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 15 Haziran 1980
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Bob Nolan and The Sons of the Pioneers | Bob Nolan
Takma İsmi: The Stephen Foster of the West
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 40 Animasyon Oyuncu 6.5 3,248
1946 38 Western Oyuncu 6.7 350
1945 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 31
1944 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,419
1940 32 Romantik Oyuncu 7.7 6
1940 32 Western Oyuncu 7.1 10
1939 31 Gizem Oyuncu    
1938 30 Western Oyuncu
Müzik
6.9 29
1936 28 Müzikal Oyuncu 6.4 205
1936 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017