Giriş Kayıt
Stephen Noble

Stephen Noble (51)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Sanat Bölümü, Sesler

Stephen Noble, 20 Mart 1967 Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, sanat bölümü, sesler. Her Şeyin Teorisi (2014), Beni Asla Bırakma (2010), Derinin Altında (2013), T2 Trainspotting (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1967
Doğum Yeri: Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2017 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 81,425

Karatavuk
2016 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 6,384

Canavarın Çağrısı
2016 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 61,474

Bridget Jones'un Bebeği
2016 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 53,177

Her Şeyin Teorisi
2014 47 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.7 331,512
2014 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,894

Taşkınlar Kulübü
2014 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 18,357

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 47 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.2 25,809

Derinin Altında
2013 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 103,558

Göçebe
2013 46 Macera Sanat Bölümü 5.9 101,599

Uğultulu Tepeler
2011 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 7,983

Hazır Yetişkin
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,706

Beni Asla Bırakma
2010 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 124,405

Şeytan Üçgeni
2009 42 Gizem Kostüm Tasarımcısı 6.9 81,912
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 2,822

Kanlı Mesai
2006 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 33,539

Superman Dönüyor
2006 39 Aksiyon Sesler 6.1 254,075

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 37 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.5 11,260

24 Saat Parti İnsanları
2002 35 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 28,926

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 34 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 195,319

Kumsal
2000 33 Macera Kostüm Bölümü 6.6 198,192
1999 32 Suç Kostüm Bölümü 6.3 7,927

Seni istiyorum
1998 31 Suç Kostüm Bölümü 6.3 2,384

Süperstar
1996 29 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,204
1996 29 Dram Kostüm Bölümü 8.2 557,217
Film Altyazıları
Black Panther (3,137) Cargo (2,531) Red Sparrow (2,504) Ready Player One (2,208) True Crimes (2,019) Game Night (1,819) Deadpool (1,381) Avengers: Infinity War (1,039) Annihilation (979) Den of Thieves (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018