Giriş Kayıt
Stephen Noble

Stephen Noble (50)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Sanat Bölümü, Sesler

Stephen Noble, 20 Mart 1967 Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, sanat bölümü, sesler. Her Şeyin Teorisi (2014), Beni Asla Bırakma (2010), Derinin Altında (2013), Şeytan Üçgeni (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1967
Doğum Yeri: Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2017 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 74,098

Karatavuk
2016 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 5,230

Canavarın Çağrısı
2016 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 56,588

Bridget Jones'un Bebeği
2016 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 51,062

Her Şeyin Teorisi
2014 47 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.7 318,726
2014 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,894

Taşkınlar Kulübü
2014 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 17,904

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 47 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.2 25,349

Derinin Altında
2013 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 100,769

Göçebe
2013 46 Macera Sanat Bölümü 5.9 100,003

Uğultulu Tepeler
2011 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 7,919

Hazır Yetişkin
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,706

Beni Asla Bırakma
2010 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 121,690

Şeytan Üçgeni
2009 42 Gizem Kostüm Tasarımcısı 6.9 79,066
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 2,648

Kanlı Mesai
2006 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 33,344

Superman Dönüyor
2006 39 Aksiyon Sesler 6.1 251,849

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 37 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.5 11,260

24 Saat Parti İnsanları
2002 35 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 28,347

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 34 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 192,299

Kumsal
2000 33 Macera Kostüm Bölümü 6.6 194,572
1999 32 Suç Kostüm Bölümü 6.3 7,927

Seni istiyorum
1998 31 Suç Kostüm Bölümü 6.3 2,384

Süperstar
1996 29 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,204
1996 29 Dram Kostüm Bölümü 8.2 541,826
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018