Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Stephen Noble

Stephen Noble (49)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Sanat Bölümü, Sesler

Stephen Noble, 20 Mart 1967 Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, sanat bölümü, sesler. Her Şeyin Teorisi (2014), Beni Asla Bırakma (2010), Derinin Altında (2013), Şeytan Üçgeni (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1967
Doğum Yeri: Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Canavarın Çağrısı
2016 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 11,080

Bridget Jones'un Bebeği
2016 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 33,303

Her Şeyin Teorisi
2014 47 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.7 285,574
2014 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,746

Taşkınlar Kulübü
2014 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 16,121

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 47 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.2 23,382

Derinin Altında
2013 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 90,802

Göçebe
2013 46 Macera Sanat Bölümü 5.9 94,916

Uğultulu Tepeler
2011 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 7,336

Hazır Yetişkin
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,706

Beni Asla Bırakma
2010 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 113,175

Şeytan Üçgeni
2009 42 Gizem Kostüm Tasarımcısı 6.9 69,071
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 2,348

Kanlı Mesai
2006 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 32,156

Superman Dönüyor
2006 39 Aksiyon Sesler 6.1 244,317

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 37 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.5 11,260

24 Saat Parti İnsanları
2002 35 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 27,414

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 34 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 180,752

Kumsal
2000 33 Macera Kostüm Bölümü 6.6 182,247
1999 32 Suç Kostüm Bölümü 6.3 7,927

Seni istiyorum
1998 31 Suç Kostüm Bölümü 6.3 2,384

Süperstar
1996 29 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,204
1996 29 Dram Kostüm Bölümü 8.2 489,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017