Giriş Kayıt
Keith Nobbs

Keith Nobbs (37)


Oyuncu

Keith Nobbs, 09 Nisan 1979 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. The Bad Guys (2015), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2002) 25. Saat (2002), (2010) Pasifik Cephesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1979
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 7.4 850
2015 Suç Oyuncu 6.9 2,192
2013 34 Dram Oyuncu 6.8 1,732
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2011 32 Komedi Oyuncu 6.7 12
2010 31 Komedi Oyuncu 5.5 129

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 61,281
2009 30 Dram Oyuncu 6.0 224
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,722
2007 Suç Oyuncu 8.2 12,741

Babalar Ve Oğulları
2003 24 Komedi Oyuncu 5.6 4,060

Telefon Kulübesi
2002 23 Gerilim Oyuncu 7.1 214,152

25. Saat
2002 23 Suç Oyuncu 7.7 152,606
2001 22 Komedi 7.8 26,905
2001 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,093
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017