Giriş Kayıt
Keith Nobbs

Keith Nobbs (39)


Oyuncu

Keith Nobbs, 08 Nisan 1979 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. The Bad Guys (2018), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2002) 25. Saat (2002), (2010) Pasifik Cephesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1979
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Komedi Oyuncu 6.9 941

Kamu Ahlakı
2015 Suç Oyuncu 6.9 2,192
2013 34 Biyografi Oyuncu 6.8 2,006
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2011 32 Komedi Oyuncu 6.7 12
2010 31 Komedi Oyuncu 5.5 129

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 61,281
2009 30 Dram Oyuncu 6.0 224
2008 Suç Oyuncu 7.3 9,085
2007 Suç Oyuncu 8.2 13,156

Babalar Ve Oğulları
2003 24 Komedi Oyuncu 5.6 4,248

Telefon Kulübesi
2002 23 Suç Oyuncu 7.1 228,822

25. Saat
2002 23 Suç Oyuncu 7.7 159,286
2001 22 Komedi 7.8 28,499
2001 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,093
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018