Giriş Kayıt
Mark Noad

Mark Noad


Editör, Sesler, Yapımcı

Mark Noad, editör, sesler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Sesler 4.9 285
2016 Dram Editorial Department 4.9 1,812
2014 Komedi Editorial Department 5.7 410
2013 Aksiyon Editorial Department 5.2 4,166

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Editorial Department 5.0 16,916
2005 Dram Yapımcı 5.9 404
2000 Komedi 4.0 1,187
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 4,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017