Giriş Kayıt
Hitoshi Nishiyama

Hitoshi Nishiyama


Kameraman, Görsel Efekt

Hitoshi Nishiyama, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Kameraman 6.9 429
2002 Animasyon Görsel Efekt    
1989 Animasyon Kameraman    
1989 Aile Kameraman 7.2 5,483
1988 Animasyon Kameraman 8.1 114,958
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017