Giriş Kayıt
Hitoshi Nishiyama

Hitoshi Nishiyama


Kameraman, Görsel Efekt

Hitoshi Nishiyama, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Kameraman 6.9 429
2002 Animasyon Görsel Efekt    
1989 Animasyon Kameraman    
1989 Aile Kameraman 7.2 5,483
1988 Animasyon Kameraman 8.1 121,857
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018