Giriş Kayıt
Hiromi Nishikawa

Hiromi Nishikawa


Oyuncu

Hiromi Nishikawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Oyuncu    
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1994 Animasyon Oyuncu    
1993 Animasyon Oyuncu 7.8 1,611
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 50,277
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018