Giriş Kayıt
Ave Ninchi

Ave Ninchi (82)


Oyuncu

Ave Maria Ninchi, 14 Aralık 1914 Ancona, Marche, İtalya doğumlu oyuncu. Guardie e ladri (1951), Kalp Mırıltısı (1971), (1960) Kızgın Güneş (1960), (1974) Lacombe Lucien (1974) gibi yapımlarla biliniyor.10 Kasım 1997 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ave Maria Ninchi
Doğum Tarihi: 14 Aralık 1914
Ölüm Tarihi: 10 Kasım 1997
Doğum Yeri: Ancona, Marche, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 60 Dram Oyuncu 7.8 4,746

Hatırlıyorum
1973 59 Komedi Çeşitli 8.0 29,830

Ucuz Romanlar Yazarı
1972 58 Komedi Oyuncu 6.0 1,681
1971 57 Komedi Oyuncu 5.3 24

Kalp Mırıltısı
1971 57 Komedi Oyuncu 7.9 6,532

Kanlı Entrika
1968 54 Gerilim Oyuncu 5.8 349
1961 47 Komedi Oyuncu 5.6 14
1960 46 Dram Oyuncu 7.6 1,771

Kızgın Güneş
1960 46 Suç Oyuncu 7.8 9,527

İnsanlık Uğruna
1959 45 Dram Oyuncu 7.6 7,368
1956 42 Komedi Oyuncu 6.7 93
1955 41 Komedi Oyuncu    
1954 40 Komedi Oyuncu    
1953 39 Komedi Oyuncu 5.9 62
1952 38 Komedi Oyuncu 7.2 48
1952 38 Komedi Oyuncu 5.9 14
1952 38 Dram Oyuncu 6.7 67
1952 38 Komedi Oyuncu 6.8 105
1951 37 Komedi Oyuncu 7.8 844
1950 36 Komedi Oyuncu 7.1 214

Beyond The Gates
1949 35 Dram Oyuncu 7.0 373
1947 33 Dram Oyuncu 6.5 68
1947 33 Dram Oyuncu 6.8 207
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017