Giriş Kayıt
Carole Nimmons

Carole Nimmons (74)


Oyuncu

Carole Nimmons, 01 Aralık 1942 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1942
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Carol Nimmons
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Oyuncu    
1998 56 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,787
1977 Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 6.2 6
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017