Giriş Kayıt
Carole Nimmons

Carole Nimmons (74)


Oyuncu

Carole Nimmons, 01 Aralık 1942 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1942
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Carol Nimmons
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Oyuncu    
1998 56 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,809
1977 Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 6.2 6
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Gold (3,998) Get Out (2,399) Logan (1,918) La La Land (1,233) The Age of Shadows (1,217) Split (1,216) Rings (1,163) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017