Giriş Kayıt
Carole Nimmons

Carole Nimmons (75)


Oyuncu

Carole Nimmons, 01 Aralık 1942 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1942
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Carol Nimmons
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 56 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,045
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
1977 Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 6.2 6
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018