Giriş Kayıt
Carole Nimmons

Carole Nimmons (74)


Oyuncu

Carole Nimmons, 01 Aralık 1942 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1942
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Carol Nimmons
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Oyuncu    
1998 56 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,905
1977 Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 6.2 6
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017