Giriş Kayıt
Danilo Nigrelli

Danilo Nigrelli


Oyuncu

Danilo Nigrelli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Genç
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 1,522
2012 Dram Oyuncu 4.2 8

Son Duman
2010 Dram Oyuncu 6.6 614
2010 Komedi Oyuncu 5.4 297
2008 Suç Oyuncu 8.7 3,056
2007 Komedi Oyuncu 6.2 693

Biletler
2005 Komedi Oyuncu 7.0 2,095

Pinokyo
2002 Komedi Oyuncu 4.2 6,447
1994 Komedi Oyuncu 7.5 7,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017