Giriş Kayıt
Abigail Nieto

Abigail Nieto


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Makyaj

Abigail Nieto, kostüm tasarımcısı, kostümcü, makyaj. The Hammer (2007), Başka Yerde (2009), Starcrossed (2005), Bug (l) (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Makyaj 4.9 425
2014 Suç Makyaj 5.6 354
2010 Belgesel Kostüm Bölümü 6.2 1,450

Başka Yerde
2009 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.6 2,620
2008 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı    

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Kostüm Bölümü 4.8 13,585
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,525
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,856

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 12,941

Parçalanmış Hayatlar
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 46
2003 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.7 177
2002 Kostüm Tasarımcısı 7.1 94

Bug (l)
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,023
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017