Giriş Kayıt
Mark Nielsen

Mark Nielsen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Mark Nielsen, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mark Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Yapımcı 8.2 438,481

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 116,302

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.3 742,236

Mater ve Hayalet Işık
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 5,093

Arabalar
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 291,627

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 651,226

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 419,871

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.2 226,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017