Giriş Kayıt
Mark Nielsen

Mark Nielsen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Mark Nielsen, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mark Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Yapımcı 8.2 458,306

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 120,808

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.3 761,320

Mater ve Hayalet Işık
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 5,093

Arabalar
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 297,707

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 667,313

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 428,300

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.2 230,686
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,189) Blade Runner 2049 (3,336) Jigsaw (2,428) Geostorm (2,214) Last Flag Flying (1,665) The Man from Earth: Holocene (1,462) Dunkirk (1,242) It (1,003) The Foreigner (967) Justice League (750)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,303) Shameless (5,646) Black Mirror (5,548) Star Trek: Discovery (3,215) The Big Bang Theory (3,208) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,076) Supernatural (3,022) The X Files (2,090) The Gifted (1,790) The Blacklist (1,591)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018