Giriş Kayıt
Mark Nielsen

Mark Nielsen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Mark Nielsen, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mark Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Yapımcı 8.2 398,580

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 107,450

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.3 706,518
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 5,093

Arabalar
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 277,953

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 620,648

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 403,480

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.2 219,183
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017