Giriş Kayıt
Mark Nielsen

Mark Nielsen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Mark Nielsen, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mark Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Yapımcı 8.2 477,557

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 123,717

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.3 780,550

Mater ve Hayalet Işık
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 5,093

Arabalar
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 301,986

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 683,908

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 435,433

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.2 233,990
Dizi Altyazıları
Westworld (9,778) La casa de papel (5,795) The Flash (3,449) Legion (3,007) The 100 (2,068) Fear the Walking Dead (1,833) The Terror (1,725) Lucifer (1,406) Into the Badlands (1,406) The Big Bang Theory (1,363)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018