Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Nielsen

Mark Nielsen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Mark Nielsen, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mark Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Yapımcı 8.2 387,124

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 105,715

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.3 697,317
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 5,093

Arabalar
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.2 274,759

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 612,835

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 399,407

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.2 217,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017