Giriş Kayıt
Mark Nielsen

Mark Nielsen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Mark Nielsen, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mark Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Yapımcı 8.2 405,912

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 108,566

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.3 712,432
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 5,093

Arabalar
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 280,048

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 625,782

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 406,111

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.2 220,398
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017