Giriş Kayıt
Bill Nicholson

Bill Nicholson


Sesler

William M. Nicholson, sesler. Death Valley (1982), (1980) Kızgın Boğa (1980), (1979) Orada Olmak (1979), (1981) Yolun Sonu (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William M. Nicholson
Diğer Bir İsmi: William M. Nicholson | William Nicholson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Sesler 6.4 38,599
1998 Suç Sesler 6.5 840
1996 Dram Sesler 5.4 255
1994 Gerilim Sesler 5.6 546
1990 Suç Sesler 7.7 26,954

Jetgiller
1990 Animasyon Sesler 5.5 3,620
1987 Dram Sesler    
1985 Dram Sesler 6.3 525
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 4,218
1981 Suç Sesler 6.8 2,360

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 12,847
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.2 27,946
1981 Dram Sesler 8.2 5,566

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 259,251

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 12,090
1980 Fantastik Sesler 5.1 9,962

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,048

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 56,001
Film Altyazıları
The Foreigner (8,681) The Mountain Between Us (5,492) Flatliners (5,360) Beyond Skyline (3,657) Stronger (3,621) Dunkirk (3,471) It (2,634) American Made (2,342) Kingsman: The Golden Circle (2,119) Victoria & Abdul (1,793)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017