Giriş Kayıt
Bill Nicholson

Bill Nicholson


Sesler

William M. Nicholson, sesler. Death Valley (1982), (1980) Kızgın Boğa (1980), (1979) Orada Olmak (1979), (1981) Yolun Sonu (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William M. Nicholson
Diğer Bir İsmi: William M. Nicholson | William Nicholson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Sesler 6.4 37,711
1994 Gerilim Sesler 5.6 546
1990 Suç Sesler 7.7 26,141

Jetgiller
1990 Animasyon Sesler 5.5 3,620
1987 Dram Sesler    
1985 Dram Sesler 6.3 525
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 3,974

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 12,206
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.1 27,036
1981 Dram Sesler 8.2 5,249

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 248,938

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.1 11,592
1980 Fantastik Sesler 5.1 9,669

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.2 2,918

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 53,987
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017