Giriş Kayıt
Lance E. Nichols

Lance E. Nichols (61)


Oyuncu

Lance E. Nichols, 13 Temmuz 1955 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Storm War (2011), (2011) Mekanik (2011), (2013) Homefront (2013), (2001) Günahkar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1955
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Lance Nichols
Burcu: Yengeç
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 61 Dram Oyuncu 6.5 73
2016 61 Aksiyon Oyuncu 3.3 638

Kabustan Gelen
2016 61 Dram Oyuncu 6.1 16,031
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 19,193
2015 60 Dram Oyuncu 6.5 4,609
2015 60 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072
2015 60 Korku Oyuncu 3.4 949

Fantastik Dörtlü
2015 60 Aksiyon Oyuncu 4.3 120,222
2015 60 Dram Oyuncu 6.2 81
2015 60 Korku Oyuncu 4.2 1,076

Soygun
2015 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,460
2015 60 Dram Oyuncu    

13 Günah
2014 59 Korku Oyuncu 6.3 25,200
2014 59 Korku Oyuncu 5.6 10,552
2014 59 Aksiyon Oyuncu 3.1 26,704
2014 59 Komedi Oyuncu 5.4 11,027
2014 59 Komedi Oyuncu 6.5 2,087
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.2 13,686
2013 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,431

Lanetli Ev 2
2013 58 Dram Oyuncu 5.3 13,366

Garip İlişkiler
2013 58 Komedi Oyuncu 5.7 3,679

Muhteşem Yaratıklar
2013 58 Dram Oyuncu 6.2 71,185
2013 Dram Oyuncu 9.0 348,866
2013 58 Gerilim Oyuncu 4.3 351

Kampanya
2012 57 Komedi Oyuncu 6.2 109,943

Zula Evi
2012 57 Gerilim Oyuncu 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 104,490
2011 56 Komedi Oyuncu 6.6 28
2011 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 652
2011 56 Dram Oyuncu 6.8 6,184

Ev Adamı
2011 56 Komedi Oyuncu 6.5 56,382
2011 56 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 56 Korku Oyuncu 3.7 2,532

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 230,474
2011 56 Dram Oyuncu 3.9 273

Nehirdeki Canavar
2011 56 Korku Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,515
2011 56 Dram Oyuncu 5.5 107
2011 56 Dram Oyuncu 6.7 69
2011 56 Gerilim Oyuncu 5.0 735

Mekanik
2011 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 127,554
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,219
2010 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,087

Aynalar 2
2010 55 Korku Oyuncu    

Son Şarkı
2010 55 Dram Oyuncu 5.9 64,527
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,435
2010 55 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Yeni Başlangıçlar
2010 55 Dram Oyuncu 7.0 20,623

Yanlış Adam
2010 55 Biyografi Oyuncu    
2009 54 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 54 Suç Oyuncu 6.7 66,462

İblislerin Gecesi
2009 54 Korku Oyuncu 4.7 5,983

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 54 Biyografi Oyuncu 6.6 80,386

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.8 480,867

Amerikan Menekşesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.1 2,089
2008 53 Biyografi Oyuncu    

Jüri
2003 48 Dram Oyuncu 7.1 78,971

Tepki Uyanış
2002 47 Korku Oyuncu 5.0 2,153

Günahkar
2001 46 Suç Oyuncu 7.3 63,340
2001 46 Dram Oyuncu 7.4 154,772

Yılan Gözler
1998 43 Suç Oyuncu 5.9 65,724

Kısmetse Cennette
1997 42 Dram Oyuncu    
1995 40 Gerilim Oyuncu 5.1 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,039
1994 39 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,645
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,298
1992 Komedi Oyuncu 6.6 16,213
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,327
1991 36 Dram Oyuncu 5.9 464

Soğuk Çelik
1987 32 Aksiyon Oyuncu 4.5 554
1987 32 Komedi Oyuncu 6.1 8,425
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017