Giriş Kayıt
Lance E. Nichols

Lance E. Nichols (61)


Oyuncu

Lance E. Nichols, 13 Temmuz 1955 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Storm War (2011), (2011) Mekanik (2011), (2013) Homefront (2013), (2001) Günahkar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1955
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Lance Nichols
Burcu: Yengeç
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 61 Dram Oyuncu 4.6 154
2016 61 Aksiyon Oyuncu 4.1 883

Kabustan Gelen
2016 61 Dram Oyuncu 6.1 16,925
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 21,317
2015 60 Dram Oyuncu 6.5 4,609
2015 60 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072
2015 60 Korku Oyuncu 3.4 1,110

Fantastik Dörtlü
2015 60 Aksiyon Oyuncu 4.3 121,234
2015 60 Dram Oyuncu 6.2 81
2015 60 Korku Oyuncu 4.2 1,076

Soygun
2015 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,747
2015 60 Dram Oyuncu    

13 Günah
2014 59 Korku Oyuncu 6.3 25,447
2014 59 Korku Oyuncu 5.6 10,610
2014 59 Aksiyon Oyuncu 3.1 26,924
2014 59 Komedi Oyuncu 5.5 11,083
2014 59 Komedi Oyuncu 6.5 2,087
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.2 13,774
2013 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,974

Lanetli Ev 2
2013 58 Dram Oyuncu 5.3 13,366

Garip İlişkiler
2013 58 Komedi Oyuncu 5.7 3,679

Muhteşem Yaratıklar
2013 58 Dram Oyuncu 6.2 71,545
2013 Dram Oyuncu 9.0 353,240
2013 58 Gerilim Oyuncu 4.3 351

Kampanya
2012 57 Komedi Oyuncu 6.2 110,280

Zula Evi
2012 57 Gerilim Oyuncu 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 104,779
2011 56 Komedi Oyuncu 6.6 28
2011 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 652
2011 56 Dram Oyuncu 6.8 6,184

Ev Adamı
2011 56 Komedi Oyuncu 6.5 56,382
2011 56 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 56 Korku Oyuncu 3.7 2,532

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 231,319
2011 56 Dram Oyuncu 3.9 273

Nehirdeki Canavar
2011 56 Korku Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,683
2011 56 Dram Oyuncu 5.5 107
2011 56 Dram Oyuncu 6.7 69
2011 56 Gerilim Oyuncu 5.0 735

Mekanik
2011 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 128,286
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,268
2010 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,087

Aynalar 2
2010 55 Korku Oyuncu    

Son Şarkı
2010 55 Dram Oyuncu 5.9 64,774
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,469
2010 55 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Yeni Başlangıçlar
2010 55 Dram Oyuncu 7.0 20,623

Yanlış Adam
2010 55 Biyografi Oyuncu    
2009 54 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 54 Suç Oyuncu 6.7 66,561

İblislerin Gecesi
2009 54 Korku Oyuncu 4.7 5,983

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 54 Biyografi Oyuncu 6.6 80,796

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.8 483,354

Amerikan Menekşesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.1 2,089
2008 53 Biyografi Oyuncu    

Jüri
2003 48 Dram Oyuncu 7.1 79,244

Tepki Uyanış
2002 47 Korku Oyuncu 5.0 2,153

Günahkar
2001 46 Suç Oyuncu 7.3 63,807
2001 46 Dram Oyuncu 7.4 155,437

Yılan Gözler
1998 43 Suç Oyuncu 5.9 66,052

Kısmetse Cennette
1997 42 Dram Oyuncu    
1995 40 Gerilim Oyuncu 5.1 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,251
1994 39 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,686
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,344
1992 Komedi Oyuncu 6.6 16,308
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,350
1991 36 Dram Oyuncu 5.9 464

Soğuk Çelik
1987 32 Aksiyon Oyuncu 4.5 554
1987 32 Komedi Oyuncu 6.1 8,425
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017