Giriş Kayıt
Lance E. Nichols

Lance E. Nichols (62)


Oyuncu

Lance E. Nichols, 13 Temmuz 1955 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Storm War (2011), (2011) Mekanik (2011), (2013) Homefront (2013), (2001) Günahkar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1955
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Lance Nichols
Burcu: Yengeç
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,063
2018 Gerilim Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 62 Aksiyon Oyuncu 5.2 129
2017 62 Korku Oyuncu 4.6 601
2017 62 Gerilim Oyuncu    
2016 61 Dram Oyuncu 5.0 187
2016 61 Dram Oyuncu 4.6 156
2016 61 Aksiyon Oyuncu 4.1 935

Kabustan Gelen
2016 61 Dram Oyuncu 6.2 27,575
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 29,805
2015 60 Dram Oyuncu 6.5 5,330
2015 60 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072
2015 60 Korku Oyuncu 3.4 1,110

Fantastik Dörtlü
2015 60 Aksiyon Oyuncu 4.3 132,926
2015 60 Dram Oyuncu 6.2 81
2015 60 Korku Oyuncu 4.2 1,076

Soygun
2015 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 22,669

13 Günah
2014 59 Korku Oyuncu 6.3 27,621
2014 59 Korku Oyuncu 5.6 11,184
2014 59 Aksiyon Oyuncu 3.1 30,385
2014 59 Komedi Oyuncu 5.5 11,876
2014 59 Komedi Oyuncu 6.5 2,087
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.2 14,878
2013 58 Dram Oyuncu 7.5 221
2013 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,194

Lanetli Ev 2
2013 58 Dram Oyuncu 5.3 14,358

Garip İlişkiler
2013 58 Komedi Oyuncu 5.7 3,679

Muhteşem Yaratıklar
2013 58 Dram Oyuncu 6.2 76,550
2013 Dram Oyuncu 8.9 401,537
2013 58 Gerilim Oyuncu 4.3 351

Kampanya
2012 57 Komedi Oyuncu 6.1 114,978

Zula Evi
2012 57 Gerilim Oyuncu 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 108,268
2011 56 Komedi Oyuncu 6.6 28
2011 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 652
2011 56 Dram Oyuncu 6.8 6,184

Ev Adamı
2011 56 Komedi Oyuncu 6.5 58,871
2011 56 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 56 Korku Oyuncu 3.7 2,532

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 243,453
2011 56 Dram Oyuncu 3.9 273

Nehirdeki Canavar
2011 56 Korku Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,156
2011 56 Dram Oyuncu 5.5 107
2011 56 Dram Oyuncu 6.7 69
2011 56 Gerilim Oyuncu 5.0 735

Mekanik
2011 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 135,796
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,778
2010 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,087

Aynalar 2
2010 55 Korku Oyuncu    

Son Şarkı
2010 55 Dram Oyuncu 5.9 69,350
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,034
2010 55 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Yeni Başlangıçlar
2010 55 Dram Oyuncu 7.0 20,623

Yanlış Adam
2010 55 Biyografi Oyuncu    
2009 54 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 54 Suç Oyuncu 6.6 68,999

İblislerin Gecesi
2009 54 Korku Oyuncu 4.7 6,266

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 54 Biyografi Oyuncu 6.6 84,790

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.8 514,674

Amerikan Menekşesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.1 2,089
2008 53 Biyografi Oyuncu    

Jüri
2003 48 Dram Oyuncu 7.1 82,911

Tepki Uyanış
2002 47 Korku Oyuncu 5.0 2,153

Günahkar
2001 46 Suç Oyuncu 7.3 68,045
2001 46 Dram Oyuncu 7.4 162,357

Yılan Gözler
1998 43 Suç Oyuncu 6.0 69,059

Kısmetse Cennette
1997 42 Dram Oyuncu    
1995 40 Gerilim Oyuncu 5.1 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,336
1994 39 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,206
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,967
1992 Komedi Oyuncu 6.6 17,573
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,649
1991 36 Dram Oyuncu 5.9 464
1990 35 Komedi Oyuncu 5.5 1,502

Soğuk Çelik
1987 32 Aksiyon Oyuncu 4.5 554
1987 32 Komedi Oyuncu 6.1 8,425
Dizi Altyazıları
Westworld (7,180) The 100 (3,331) The Expanse (2,810) La casa de papel (2,112) The Crossing (1,730) Colony (1,605) 12 Monkeys (1,341) Genius (1,153) Luke Cage (1,083) Into the Badlands (1,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018