Giriş Kayıt
David Nichols

David Nichols


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

David Nichols, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. Mavi Tasma (1978), Düğmelerin Savaşı (1994), At Play in the Fields of the Lord (1991), Race the Sun (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Yapımcı 7.1 154,872

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Yapımcı 6.3 72,104

Turist
2010 Aksiyon Yapımcı 6.0 186,356

Uluslararası
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 82,182

Gizemli Kadın
2004 Dram Yapımcı 6.5 9,860

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Yapımcı 6.5 946
1999 Dram Yapımcı    

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Yapımcı 7.0 101,435
1996 Dram Yapımcı 5.3 2,636

Korsan
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 22,032
1995 Komedi Yapımcı 6.2 2,601

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Yapımcı 7.5 3,244
1991 Dram Yapımcı 6.8 2,675

Sivrisinek Sahili
1986 Macera 0 6.6 22,690

Misyon
1986 Macera 0 7.5 46,673
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 1,166
1980 Biyografi Yapımcı 6.9 965

Mavi Tasma
1978 Suç Yapımcı 7.6 4,650
1977 Dram Çeşitli 6.7 14,095
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017