Giriş Kayıt
David Nichols

David Nichols


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

David Nichols, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. Mavi Tasma (1978), Düğmelerin Savaşı (1994), At Play in the Fields of the Lord (1991), Race the Sun (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Yapımcı 7.1 157,454

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Yapımcı 6.3 72,820

Turist
2010 Aksiyon Yapımcı 6.0 188,079

Uluslararası
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 82,579

Gizemli Kadın
2004 Dram Yapımcı 6.5 10,079

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Yapımcı 6.5 946
1999 Dram Yapımcı    

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Yapımcı 7.0 102,479
1996 Dram Yapımcı 5.3 2,636

Korsan
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 22,275
1995 Komedi Yapımcı 6.2 2,634

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Yapımcı 7.5 3,244
1991 Dram Yapımcı 6.8 2,675

Sivrisinek Sahili
1986 Macera 0 6.6 22,842

Misyon
1986 Macera 0 7.5 47,037
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 1,166
1980 Biyografi Yapımcı 6.9 965

Mavi Tasma
1978 Suç Yapımcı 7.6 4,650
1977 Dram Çeşitli 6.7 14,095
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017