Giriş Kayıt
Marie Ney

Marie Ney (85)


Oyuncu

Marie Fix, 17 Temmuz 1895 Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Jamaica Hanı (1939) yapımıyla biliniyor.11 Nisan 1981 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marie Fix
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1895
Ölüm Tarihi: 11 Nisan 1981
Doğum Yeri: Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 69 Korku Oyuncu 6.2 521
1960 65 Dram Oyuncu 7.4 57

Üçüncü Kapı
1956 61 Dram Oyuncu 7.2 324
1951 56 Komedi Oyuncu 7.7 10,028
1950 55 Gerilim Oyuncu 7.2 946

Jamaica Hanı
1939 44 Macera Oyuncu 6.3 6,599
1937 42 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017