Giriş Kayıt
Marie Ney

Marie Ney (85)


Oyuncu

Marie Fix, 18 Temmuz 1895 Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Witchcraft (1964), (1939) Jamaica Hanı (1939), (1950) Seven Days to Noon (1950), (1949) Conspirator (1949) gibi yapımlarla biliniyor.10 Nisan 1981 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marie Fix
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1895
Ölüm Tarihi: 10 Nisan 1981
Doğum Yeri: Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 69 Korku Oyuncu 6.2 521
1960 65 Dram Oyuncu 7.4 57

Üçüncü Kapı
1956 61 Dram Oyuncu 7.2 498
1951 56 Dram Oyuncu 6.0 76

Uçurulan Altınlar
1951 56 Komedi Oyuncu 7.7 10,028
1950 55 Gerilim Oyuncu 7.2 946
1949 54 Dram Oyuncu 6.1 675

Jamaica Hanı
1939 44 Macera Oyuncu 6.3 7,006
1937 42 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018