Giriş Kayıt
John Newton

John Newton (91)


Oyuncu, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

John Newton, 02 Kasım 1925 Grand Junction, Colorado, ABD doğumlu oyuncu, yapım yöneticisi, yapımcı. The Stuff (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1925
Doğum Yeri: Grand Junction, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Jon Newton
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 77 Belgesel    
1992 67 Dram Oyuncu 4.1 368
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,906
1985 60 Komedi Oyuncu 5.9 8,813
1983 58 Korku Yapımcı 4.8 623

Hayata dönüs
1980 55 Dram Çeşitli 7.5 1,114
1974 49 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 1,636
1974 Dram Oyuncu    
1965 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 1,662
1964 Dram Oyuncu 7.5 58

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 47,818
1959 Western Oyuncu 7.6 63
1959 Western Oyuncu 8.1 49
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,503
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017