Giriş Kayıt
Bridgett Newton

Bridgett Newton


Oyuncu

Bridgett Newton, oyuncu. Çelik Adam (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 111

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 598,639

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Oyuncu 6.8 17,357

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 29,616

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Oyuncu 6.2 2,923
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017