Giriş Kayıt
Bridgett Newton

Bridgett Newton


Oyuncu

Bridgett Newton, oyuncu. Çelik Adam (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 111

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 613,785

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Oyuncu 6.8 17,357

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 30,317

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Oyuncu 6.2 2,923
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018