Giriş Kayıt
Margo Newman

Margo Newman


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Margo Newman, sanat bölümü, set dekoratörü.

Diğer Bir İsmi: Margo Fisher | Margo F. Newman | Margo Fisher Newm
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2002 Suç Sanat Bölümü 6.6 18,423

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 48,967

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 46,953
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 4,139

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 29,999
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018