Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Margo Newman

Margo Newman


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Margo Newman, sanat bölümü, set dekoratörü.

Diğer Bir İsmi: Margo Fisher | Margo F. Newman | Margo Fisher Newm
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2002 Suç Sanat Bölümü 6.6 17,413

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 46,285

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 43,690
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 4,139

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 27,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017