Giriş Kayıt
Margo Newman

Margo Newman


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Margo Newman, sanat bölümü, set dekoratörü.

Diğer Bir İsmi: Margo Fisher | Margo F. Newman | Margo Fisher Newm
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2002 Suç Sanat Bölümü 6.6 17,413

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 46,710

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 44,118
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 4,139

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 27,559
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017