Giriş Kayıt
Joseph M. Newman

Joseph M. Newman (60)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Joseph M. Newman, 07 Ağustos 1909 Logan, Utah, ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu. Kayıp Gezegen (1955), The Alfred Hitchcock Hour (1962), Dangerous Crossing (1953), Love Nest (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1909
Doğum Yeri: Logan, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Joe Newman | Joseph Newman
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu 8.3 223
2002 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
   
1996 Komedi Çeşitli 7.4 16,032
1963 Suç Yönetmen 7.7 111
1962 Suç Yönetmen 8.6 2,854
1959 50 Western Yönetmen 6.2 482

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Yönetmen 9.0 51,724
1959 50 Aksiyon Yönetmen 4.0 156
1959 50 Dram Yönetmen 6.3 460

Ölüm Emri
1958 49 Western Yönetmen 6.2 525

Kayıp Gezegen
1955 46 Korku Yönetmen 5.8 7,213
1953 44 Kara Film Yönetmen 7.0 1,226

Alev İçinde
1952 43 Aksiyon Yönetmen 6.6 316

İntikam Seferi
1952 43 Western Yönetmen 6.0 423
1951 42 Komedi Yönetmen 6.4 847
1951 42 Suç Yönetmen    
1950 Suç Yönetmen 6.9 758
1949 40 Suç Yönetmen 6.8 134
1941 32 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 2,272
1940 31 Suç Yönetmen 6.2 121
1938 29 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 986
1937 28 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 721
1937 28 Tarihi Yönetmen Asistanı 7.2 255
1936 27 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 4,062
1935 26 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 387
1935 26 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 3,034
1935 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 1,764
1934 25 Müzikal Yönetmen Asistanı 7.5 1,861
1934 25 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 367
1933 24 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 6,319
1933 24 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 880
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017