Giriş Kayıt
Mayo Newhall

Mayo Newhall (67)


Oyuncu

William Mayo Newhall, 23 Kasım 1891 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Meet Me in St. Louis (1944) yapımıyla biliniyor.11 Aralık 1958 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Mayo Newhall
Doğum Tarihi: 23 Kasım 1891
Ölüm Tarihi: 11 Aralık 1958
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 58 Dram Oyuncu 7.1 1,857
1948 57 Komedi Oyuncu 5.9 450
1946 55 Biyografi Oyuncu 6.2 2,103
1946 55 Dram Oyuncu 7.5 4,174
1946 55 Dram Oyuncu 6.5 398
1946 55 Komedi Oyuncu 6.7 347
1945 54 Fantastik Oyuncu 6.1 656
1945 54 Komedi Oyuncu 6.9 18
1944 53 Aile Oyuncu 7.7 15,729
1944 53 Komedi Oyuncu 6.5 795
1943 52 Biyografi Oyuncu 7.7 4,639

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
1943 52 Macera Oyuncu 7.0 6,351
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017