Giriş Kayıt
Robert C. New

Robert C. New


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Robert C. New, görüntü yönetmeni, kameraman. Aslan Yürek (1990), Evimiz Hollwood'da (1990), Night of the Creeps (1986), Kanlı Gece (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob New | Robert New
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 9,589
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.0 88
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.6 10,203
2008 Suç Görüntü Yönetmeni    
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.5 4,349
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 4.3 985

Ölüm Yolu
2004 Korku Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.2 7,606
2004 Komedi Kameraman 2.0 26,470
2001 Aile Görüntü Yönetmeni    
1999 Aksiyon Kameraman    

İki Kırık Kalp
1999 Romantik Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 253

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Kameraman 5.1 2,491
1996 Gizem Görüntü Yönetmeni 3.8 294
1992 Gizem Kameraman 6.6 1,973

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 24,983

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 26,655
1988 Komedi Kameraman 5.3 2,424
1988 Komedi Kameraman 4.9 3,250
1988 Komedi Kameraman 5.5 556

Tarikat
1987 Dram Kameraman 6.1 4,581

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 550
1986 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 15,096
1986 Belgesel Kameraman    

Kanlı Gece
1980 Korku Görüntü Yönetmeni 5.4 11,151
1978 Dram Kameraman 3.8 109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017