Giriş Kayıt
Barbara New

Barbara New (87)


Oyuncu

Barbara Helene New, 09 Mayıs 1923 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Ali G: Başbelası (2002) yapımıyla biliniyor.24 Mayıs 2010 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Barbara Helene New
Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1923
Ölüm Tarihi: 24 Mayıs 2010
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Fluff
Burcu: Boğa
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu    

Ali G: Başbelası
2002 79 Komedi Oyuncu 6.2 72,720
1995 72 Komedi Oyuncu 6.5 86
1991 68 Dram Oyuncu 7.0 1,899
1991 68 Dram Oyuncu 5.0 238
1988 65 Komedi Oyuncu 6.2 274
1982 59 Dram Oyuncu    
1977 54 Suç Oyuncu 6.8 270
1976 Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017