Giriş Kayıt
Vyacheslav Nevinnyy

Vyacheslav Nevinnyy (74)


Oyuncu

Vyacheslav Mikhaylovich Nevinnyy, 30 Kasım 1934 Tula, Moskovskaya oblast, RSFSR, USSR [bugünkü Tulskaya oblast, Rusya] doğumlu oyuncu. Sisteki Kirpi (1975) yapımıyla biliniyor.31 Mayıs 2009 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vyacheslav Mikhaylovich Nevinnyy
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1934
Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Tula, Moskovskaya oblast, RSFSR, USSR [bugünkü Tulskaya oblast, Rusya]
Diğer Bir İsmi: Vyacheslav Nevinny | V. Nevinnyy
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 52 Animasyon Oyuncu 7.4 137
1985 Dram Oyuncu    
1985 51 Komedi Oyuncu 5.5 40
1984 50 Dram Oyuncu 7.3 62
1980 46 Komedi Oyuncu    
1980 46 Komedi Oyuncu 7.1 609
1976 42 Dram Oyuncu 6.7 84
1976 42 Komedi Oyuncu 7.6 572

Sisteki Kirpi
1975 41 Animasyon Oyuncu 8.3 4,584
1972 38 Fantastik Oyuncu 7.3 266
1969 35 Dram Oyuncu 7.6 25
1966 32 Dram Oyuncu 7.5 33
1966 32 Komedi Oyuncu 8.3 2,961
1965 31 Komedi Oyuncu 7.3 437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017