Giriş Kayıt
Steve Nevil

Steve Nevil


Oyuncu

Steve Nevil, oyuncu. Çığlık (1981) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,998

Uçak 2
1982 Komedi Oyuncu 6.1 40,309
1982 Dram Oyuncu    

Çığlık
1981 Korku Oyuncu 6.6 24,525
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,498
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017