Giriş Kayıt
Larry Neumann Jr.

Larry Neumann Jr.


Oyuncu

Larry Neumann Jr., oyuncu. (2006) Lütfen Beni Öldürme (2006), (1999) Dehşetin Yankıları (1999), (2010) Tatlı Para (2010), (2006) I Want Someone to Eat Cheese With (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Nuemann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı Para
2010 Komedi Oyuncu 6.0 8,097
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,239

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Oyuncu 7.6 198,012

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 20,673
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Oyuncu 5.8 15,316
2001 Dram Oyuncu 6.1 315

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Oyuncu 7.0 66,023
1981 Biyografi Oyuncu 7.8 150
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,172) Stronger (5,480) The Foreigner (4,893) Flatliners (3,953) Dunkirk (3,152) Beyond Skyline (2,364) American Made (2,098) Kingsman: The Golden Circle (1,824) Loving Vincent (1,735) It (1,684)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017