Giriş Kayıt
Larry Neumann Jr.

Larry Neumann Jr.


Oyuncu

Larry Neumann Jr., oyuncu. (2006) Lütfen Beni Öldürme (2006), (1999) Dehşetin Yankıları (1999), (2010) Tatlı Para (2010), (2006) I Want Someone to Eat Cheese With (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Nuemann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı Para
2010 Komedi Oyuncu 6.0 7,767
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,239

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Oyuncu 7.6 195,988

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 20,673
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Oyuncu 5.8 15,316
2001 Dram Oyuncu 6.1 315

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Oyuncu 7.0 65,121
1981 Biyografi Oyuncu 7.8 115
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017