Giriş Kayıt
Eddie Nestor

Eddie Nestor


Oyuncu

Eddie Nestor, Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 54,049
2003 Dram Oyuncu 7.5 299
1997 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1996 Dram Oyuncu 8.2 507,576
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,793
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,066
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017