Giriş Kayıt
Eddie Nestor

Eddie Nestor


Oyuncu

Eddie Nestor, Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 53,517
2003 Dram Oyuncu 7.5 299
1997 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1996 Dram Oyuncu 8.2 498,571
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,765
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,042
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017