Giriş Kayıt
Eddie Nestor

Eddie Nestor


Oyuncu

Eddie Nestor, Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 57,665
2003 Dram Oyuncu 7.5 299
1997 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1996 Dram Oyuncu 8.2 535,370
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,927
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017