Giriş Kayıt
Eddie Nestor

Eddie Nestor


Oyuncu

Eddie Nestor, Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 72,006
2003 Dram Oyuncu 7.5 299
1997 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1996 Dram Oyuncu 8.2 557,534
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,044
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018