Giriş Kayıt
Eddie Nestor

Eddie Nestor


Oyuncu

Eddie Nestor, Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 54,777
2003 Dram Oyuncu 7.5 299
1997 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1996 Dram Oyuncu 8.2 515,082
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,829
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017