Giriş Kayıt
David Nerman

David Nerman


Oyuncu

David Nerman, oyuncu. The Minion (1998), Witchboard III: The Possession (1995), Webs (2003), (1999) ÖldürenTutku (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.0 950
2003 Korku Oyuncu 3.6 585
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,504

ÖldürenTutku
1999 Dram Oyuncu 4.9 13,402

Kusursuz Silah
1998 Aksiyon Oyuncu 3.3 585
1998 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,342
1998 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,278
1996 Suç Oyuncu    
1996 Aksiyon Oyuncu 4.8 121
1995 Korku Oyuncu 4.1 550
1994 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017