Giriş Kayıt
Stephen Nemeth

Stephen Nemeth


Yapımcı, Oyuncu

Stephen Nemeth, yapımcı, oyuncu. Dogtown and Z-Boys (2001), C.O.G. (2013), You and I (2011), Plump Fiction (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.2 352
2016 Belgesel 7.3 6
2015 Komedi Yapımcı 7.9 53
2015 Belgesel Yapımcı 8.3 40
2014 Belgesel Yapımcı 7.7 524
2013 Spor Yapımcı 5.8 506

Tim'in Vermeer'i
2013 Belgesel 7.9 6,197
2013 Belgesel Oyuncu 8.7 23
2013 Komedi Yapımcı 5.6 3,053
2013 Belgesel 8.2 79

Aşk Seansları
2012 Biyografi Yapımcı 7.2 37,823
2011 Belgesel 7.5 44
2011 Belgesel 7.1 1,483
2011 Dram Yapımcı 4.9 1,970
2010 Belgesel Yapımcı 6.2 358
2010 Belgesel Yapımcı 8.1 75
2010 Dram Yapımcı 5.8 1,148
2009 Belgesel Yapımcı 7.3 46
2008 Belgesel Yapımcı 7.6 578

Flow
2008 Belgesel Yapımcı 7.7 1,023
2007 Biyografi Yapımcı 6.6 1,554
2007 Belgesel Yapımcı 7.9 1,047
2001 Belgesel Yapımcı 7.7 10,453

Çığlık
2000 Komedi Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 6.6 1,081

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Yapımcı 7.7 225,114
1997 Dram Yapımcı 6.9 2,118
1997 Komedi Yapımcı 2.7 3,332
1987 Korku Oyuncu 4.1 374
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
1984 Dram Oyuncu 6.1 4,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017