Giriş Kayıt
Joseph C. Nemec III

Joseph C. Nemec III


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Joseph C. Nemec III, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Kasırga (1996), Tepenin Gözleri (2006), Riddick (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Nemec III | Joe Nemec | Joseph C. Nemec | J
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 4,273
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 131,456

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 87,681

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 35,444

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.5 58,421

Aynalar
2008 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 89,847

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 136,220

Madalyon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 31,283
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 7,664

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.7 62,860

Aziz
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 53,625

Kasırga
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 149,557
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 5,105

Gölge
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 19,502
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 14,566

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 12,391

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 84,631

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 789,716

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 30,877

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.6 137,258

Yabancılar
1988 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 11,810

Hüküm
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 4,535

Mor Yıllar
1985 Dram Sanat Bölümü 7.8 63,819
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,724

Define Adası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.8 188,352
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,701

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.9 9,829
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,743
1980 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 9,675
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017