Giriş Kayıt
Joseph C. Nemec III

Joseph C. Nemec III


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Joseph C. Nemec III, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Kasırga (1996), Tepenin Gözleri (2006), Riddick (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Nemec III | Joe Nemec | Joseph C. Nemec | J
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 21,860
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 138,639

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 92,344

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 36,896

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.5 61,290

Aynalar
2008 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 93,809

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 143,027

Madalyon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 33,039
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 8,223

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.8 65,836

Aziz
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 55,735

Kasırga
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 155,996
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 5,452

Gölge
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 20,543
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 15,244

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 12,391

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 88,978

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 850,748

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 33,505

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.6 144,816

Yabancılar
1988 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 12,387

Hüküm
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 4,786

Mor Yıllar
1985 Dram Sanat Bölümü 7.8 67,912
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,724

Define Adası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.8 202,801
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,701

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.9 9,829
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,743
1980 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 10,275
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018