Giriş Kayıt
Joseph C. Nemec III

Joseph C. Nemec III


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Joseph C. Nemec III, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Kasırga (1996), Tepenin Gözleri (2006), Riddick (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Nemec III | Joe Nemec | Joseph C. Nemec | J
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 14,318
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 133,837

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 89,330

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 35,964

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.5 59,345

Aynalar
2008 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 91,093

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 138,268

Madalyon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 31,944
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 7,806

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.8 63,858

Aziz
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 54,329

Kasırga
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 151,768
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 5,257

Gölge
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 19,863
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 14,767

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 12,391

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 86,009

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 807,181

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 31,804

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.6 139,510

Yabancılar
1988 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 11,974

Hüküm
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 4,786

Mor Yıllar
1985 Dram Sanat Bölümü 7.8 64,975
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,724

Define Adası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.8 192,524
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,701

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.9 9,829
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,743
1980 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 9,823
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017