Giriş Kayıt
Joseph C. Nemec III

Joseph C. Nemec III


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Joseph C. Nemec III, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Kasırga (1996), Tepenin Gözleri (2006), Riddick (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Nemec III | Joe Nemec | Joseph C. Nemec | J
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 17,687
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 135,617

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 90,600

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 36,328

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.5 59,997

Aynalar
2008 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 92,227

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 140,277

Madalyon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 33,039
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 7,973

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.8 64,573

Aziz
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 54,798

Kasırga
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 153,346
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 5,279

Gölge
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 20,079
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 14,767

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 12,391

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 87,192

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 821,614

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 31,804

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.6 141,634

Yabancılar
1988 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 11,974

Hüküm
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 4,786

Mor Yıllar
1985 Dram Sanat Bölümü 7.8 65,930
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,724

Define Adası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.8 196,436
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,701

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.9 9,829
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,743
1980 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 9,962
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,679) Dunkirk (3,879) Stronger (2,657) It (2,144) Mother! (1,437) American Made (1,378) Loving Vincent (1,304) Kingsman: The Golden Circle (1,297) The Foreigner (617) Flatliners (616)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,815) Shameless (5,992) Mr. Robot (4,472) Game of Thrones (3,058) Peaky Blinders (1,995) Manhunt: Unabomber (1,962) Lucifer (1,581) Designated Survivor (1,473) Supernatural (1,343) The Big Bang Theory (1,076)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017