Giriş Kayıt
Joseph C. Nemec III

Joseph C. Nemec III


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Joseph C. Nemec III, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Kasırga (1996), Tepenin Gözleri (2006), Riddick (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Nemec III | Joe Nemec | Joseph C. Nemec | J
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Yapım Tasarımcısı    
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 129,999

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 86,721

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 35,202

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.5 57,956

Aynalar
2008 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 89,052

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 134,953

Madalyon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 31,272
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 7,535

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.7 62,314

Aziz
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 53,270

Kasırga
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 147,407
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 5,054

Gölge
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 19,299
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 14,249

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 12,391

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 83,843

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 779,190

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 30,756

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.6 135,826

Yabancılar
1988 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 11,449

Hüküm
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 4,535

Mor Yıllar
1985 Dram Sanat Bölümü 7.8 63,156
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,724

Define Adası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.8 186,196
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,701

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.9 9,829
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,743
1980 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 9,579
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017