Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joseph C. Nemec III

Joseph C. Nemec III


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Joseph C. Nemec III, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Kasırga (1996), Tepenin Gözleri (2006), Riddick (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Nemec III | Joe Nemec | Joseph C. Nemec | J
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2016 Dram Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 128,824

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 86,049

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 35,057

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.5 57,602

Aynalar
2008 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 88,448

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 6.4 134,159

Madalyon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 30,383
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 7,513

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.7 61,879

Aziz
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 53,023

Kasırga
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 146,588
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 4,916

Gölge
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 19,199
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 14,249

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 12,391

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 83,315

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 771,823

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 30,048

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.6 134,884

Yabancılar
1988 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 11,449

Hüküm
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 4,535

Mor Yıllar
1985 Dram Sanat Bölümü 7.8 62,746
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,648

Define Adası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.8 184,788
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,701

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.9 9,829
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,743
1980 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 9,524
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017