Giriş Kayıt
Michael Nelson

Michael Nelson


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Michael Nelson, yapımcı, yapım yöneticisi. Ahmaklar (2006), Güzellik Yarışması (1999), S.F.W. (1994), Jakuzi Ekspres (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.3 23
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 536
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 824
2013 Dram Yapımcı    

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 145,793

Skor Peşinde
2008 Macera Yapımcı 6.5 76,043

Ahmaklar
2006 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.6 118,460

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 148,880

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Yapımcı 6.1 40,421
2001 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.6 11,833

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Yapımcı 6.3 7,597

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Yapımcı 4.4 4,125

Blair Cadısı
1999 Korku 6.4 203,072

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 28,451
1997 Suç Yapımcı 7.5 1,034

Romeo ve Juliet
1996 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 180,582
1994 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.9 4,081
1991 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 2,171

Hassas Yavru
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 47,072
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017