Giriş Kayıt
Maria E. Nelson

Maria E. Nelson


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Maria E. Nelson, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Zarafet Dolu Maria (2004), Uçurumun Kenarında (1994), Kız Dövüşü (2000), Kadın Dediğin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria Nrlson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dedektif Galban
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.3 9,335
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2010 Macera Oyuncu Yönetmeni 8.5 22

Aramızda
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 899

Amrika
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,084
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 118
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,782

Babamiz
2007 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.7 987
2007 Komedi Casting 6.7 11,938

Şöhret
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.4 4,130

Gündüz Gece Gündüz Gece
2006 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,911
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 471

Tombul Albert
2004 Komedi Casting 4.3 9,744

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 30,682

Kadın Dediğin
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 6,039
2001 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,195

Kız Dövüşü
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 8,246

Uçurumun Kenarında
1994 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 11,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017