Giriş Kayıt
Ed Nelson

Ed Nelson (85)


Oyuncu, Yapımcı, Özel Efekt

Edwin Stafford Nelson, 21 Aralık 1928 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, Özel efekt. The Brain Eaters (1958), A Bucket of Blood (1959), For the Love of Benji (1977), (1986) Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş (1986) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ağustos 2014 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edwin Stafford Nelson
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1928
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2014
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward Nelson | Edwin Stafford Nelson | Edwin Nels
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jüri
2003 75 Dram Oyuncu 7.1 78,670

Afrika Kaplanı
1998 70 Aksiyon Oyuncu    

Puslu Güneş
1989 61 Macera Oyuncu 4.6 818
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 58 Komedi Oyuncu 5.2 33,140

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,517
1977 49 Macera Oyuncu 5.9 719
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,646

Pasifik Savaşları
1976 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 13,861
1976 Dram Oyuncu    
1975 47 Dram Oyuncu 6.4 136

Havaalanı 1975
1974 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 7,328
1974 Suç Oyuncu 8.2 5,004
1974 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1972 44 Korku Oyuncu    
1963 35 Western Oyuncu 6.4 59

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,665

Nuremberg Mahkemesi
1961 33 Dram Oyuncu 8.3 47,547
1960 Suç Oyuncu 8.1 170
1960 Suç Oyuncu 8.4 841
1960 32 Dram Oyuncu 7.9 8,069
1960 Dram Oyuncu    
1959 31 Komedi Oyuncu 6.8 4,146
1959 Western Oyuncu 7.9 256
1959 Western Oyuncu 7.6 63
1959 Western Oyuncu 7.7 502
1959 Western Oyuncu 8.1 49
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,263
1958 30 Suç Oyuncu 6.1 168
1958 30 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
4.0 871
1958 30 Suç Oyuncu 5.1 322
1958 30 Macera Oyuncu 3.0 1,033
1957 Western Oyuncu 8.5 1,623
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,707
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,362
1957 Western Oyuncu 7.5 1,727
1957 29 Suç Oyuncu 5.5 180
1957 Western Oyuncu 7.9 268
1957 29 Korku Oyuncu
Özel Efekt
4.8 2,018
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,503
1955 27 Suç Oyuncu 6.0 61
1952 24 Dram Oyuncu 6.8 647
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017