Giriş Kayıt
Ed Nelson

Ed Nelson (85)


Oyuncu, Özel Efekt, Yapımcı

Edwin Stafford Nelson, 21 Aralık 1928 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, yapımcı. The Brain Eaters (1958), Afrika Kaplanı (1998), A Bucket of Blood (1959), For the Love of Benji (1977) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ağustos 2014 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edwin Stafford Nelson
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1928
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2014
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward Nelson | Edwin Stafford Nelson | Edwin Nels
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jüri
2003 75 Dram Oyuncu 7.1 82,680

Afrika Kaplanı
1998 70 Aksiyon Oyuncu 6.8 31,604

Puslu Güneş
1989 61 Macera Oyuncu 4.6 818
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 58 Komedi Oyuncu 5.3 36,819

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,749
1980 Macera Oyuncu 6.6 238
1977 49 Macera Oyuncu 5.9 719
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,088

Pasifik Savaşları
1976 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,015

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    
1975 47 Dram Oyuncu 6.4 136

Havaalanı 1975
1974 46 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,035
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,556
1974 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
1972 44 Korku Oyuncu    
1963 35 Western Oyuncu 6.4 59

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,640
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854

Nuremberg Mahkemesi
1961 33 Dram Oyuncu 8.2 56,913
1960 Suç Oyuncu 8.1 170
1960 Suç Oyuncu 8.4 841
1960 32 Dram Oyuncu 7.9 8,284
1960 Dram Oyuncu    
1959 31 Komedi Oyuncu 6.8 4,146
1959 Western Oyuncu 7.9 256
1959 Western Oyuncu 7.6 63
1959 Western Oyuncu 7.8 669
1959 Western Oyuncu 8.1 49
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,550
1958 30 Suç Oyuncu 6.1 168
1958 30 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
4.0 871
1958 30 Suç Oyuncu 5.1 322
1958 30 Macera Oyuncu 3.0 1,033
1957 Western Oyuncu 8.5 1,846
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,984
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,765
1957 Western Oyuncu 7.5 1,929
1957 29 Suç Oyuncu 5.5 180
1957 Western Oyuncu 7.9 373
1957 29 Korku Oyuncu
Özel Efekt
4.8 2,018
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,971
1955 27 Suç Oyuncu 6.0 61
1952 24 Dram Oyuncu 6.9 740
Dizi Altyazıları
Westworld (18,709) La casa de papel (3,780) The Flash (3,193) Into the Badlands (2,777) Legion (2,639) The 100 (2,602) Supernatural (2,596) Krypton (2,361) Fear the Walking Dead (2,077) The Big Bang Theory (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018