Giriş Kayıt
Michael Negrin

Michael Negrin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Michael Negrin, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu. Life (2007), Hello Ladies (2013), The Riches (2007), Annemin Yeni Sevgilisi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Negrin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 222
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 5,445
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 9,731
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 321
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 23
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.9 37
2011 Belgesel Kameraman 7.1 1,483
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 7,588
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,066

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 9,525
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.6 1,300
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 7,256
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 4,013
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 8.3 30,338
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 250
2006 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
7.0 1,189

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Kameraman 6.5 98,430
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,792

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 98,879
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 672

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 69,719
2001 Aile Görüntü Yönetmeni 7.6 316
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 1,450

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.1 76,464

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Kameraman 5.8 71,383

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Kameraman 6.2 50,600
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 61,425
1995 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1995 Komedi Kameraman 6.7 40,621
1993 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 4,827

Flamingo Çocuk
1984 Komedi Kameraman 6.2 3,977
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017