Giriş Kayıt
Freddy Negrete

Freddy Negrete


Makyaj, Oyuncu

Freddy Negrete, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Freddie Negrete
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.0 292

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Makyaj 7.1 199,914

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 189,125
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,078

Şeref Bağı
1993 Suç Makyaj
Oyuncu
8.0 24,037
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017