Giriş Kayıt
Freddy Negrete

Freddy Negrete


Makyaj, Oyuncu

Freddy Negrete, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Freddie Negrete
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.0 292

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Makyaj 7.1 214,206

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 198,214
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,522

Şeref Bağı
1993 Suç Makyaj
Oyuncu
8.0 25,526
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018