Giriş Kayıt
Freddy Negrete

Freddy Negrete


Makyaj, Oyuncu

Freddy Negrete, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Freddie Negrete
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.0 292

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Makyaj 7.1 208,624

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 194,745
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,337

Şeref Bağı
1993 Suç Makyaj
Oyuncu
8.0 24,862
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017