Giriş Kayıt
Freddy Negrete

Freddy Negrete


Makyaj, Oyuncu

Freddy Negrete, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Freddie Negrete
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.0 292

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Makyaj 7.1 203,446

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 191,268
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,177

Şeref Bağı
1993 Suç Makyaj
Oyuncu
8.0 24,356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017