Giriş Kayıt
Freddy Negrete

Freddy Negrete


Makyaj, Oyuncu

Freddy Negrete, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Freddie Negrete
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.0 292

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Makyaj 7.1 201,211

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 189,892
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,118

Şeref Bağı
1993 Suç Makyaj
Oyuncu
8.0 24,136
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017