Giriş Kayıt
Paul Neesan

Paul Neesan


Yapımcı

Paul Neesan, yapımcı. Minik Örümcek Şarlot (2006), Şirinler (2011), Şifre Merkür (1998), Ateş Altında Cesaret (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler 2
2013 Animasyon Yapımcı 5.4 32,227

Şirinler
2011 Animasyon Yapımcı 5.5 74,305

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Yapımcı 6.3 31,695

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Yapımcı 6.1 59,754

Günışığı
1996 Aksiyon Yapımcı 5.8 58,659

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Yapımcı 6.6 44,607
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018