Giriş Kayıt
Paul Neesan

Paul Neesan


Yapımcı

Paul Neesan, yapımcı. Minik Örümcek Şarlot (2006), Şirinler (2011), Şifre Merkür (1998), Ateş Altında Cesaret (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler 2
2013 Animasyon Yapımcı 5.4 31,951

Şirinler
2011 Animasyon Yapımcı 5.5 73,841

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Yapımcı 6.3 31,449

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Yapımcı 6.1 59,276

Günışığı
1996 Aksiyon Yapımcı 5.8 58,244

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Yapımcı 6.6 44,270
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018