Giriş Kayıt
Keith Neely

Keith Neely


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Keith Neely, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Adventures of Huck Finn (1993), (1994) Ed Wood (1994), (1998) Patch Adams (1998), (1995) Tank Girl (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Neeley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.4 54,607
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 15,834
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 3,436
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,498

Beyaz Hüzün
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 12,774
2009 Dram Yapım Tasarımcısı    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.3 21,862
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 60,191
2005 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.9 3,887

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 382,821

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 18,470

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.8 222,250

Cennetin Ötesi
2000 Dram Sanat Bölümü 5.1 7,453

Gelecek Cuma
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 30,511
1999 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 5,188
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 87,510

Kutsal Adam
1998 Komedi Sanat Bölümü 4.9 16,633
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,713
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 36,601

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.2 8,438

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 9,803
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 26,432
1994 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 149,980
1994 Aile Sanat Yönetmeni 6.0 7,715
1993 Macera Sanat Bölümü 5.8 1,203
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 6,428
1990 Suç Sanat Yönetmeni 5.5 140
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017