Giriş Kayıt
Keith Neely

Keith Neely


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Keith Neely, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Adventures of Huck Finn (1993), (1994) Ed Wood (1994), (1998) Patch Adams (1998), (1995) Tank Girl (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Neeley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.4 53,291
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 15,612
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 3,436
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,498

Beyaz Hüzün
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 12,774
2009 Dram Yapım Tasarımcısı    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.3 21,862
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 59,749
2005 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.9 3,887

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 376,149

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 18,198

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.8 219,232

Cennetin Ötesi
2000 Dram Sanat Bölümü 5.1 7,453

Gelecek Cuma
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 29,953
1999 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 5,188
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 86,143

Kutsal Adam
1998 Komedi Sanat Bölümü 4.9 16,633
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,659
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 36,208

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.2 8,438

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 9,363
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 26,180
1994 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 148,561
1994 Aile Sanat Yönetmeni 5.9 7,644
1993 Macera Sanat Bölümü 5.8 1,203
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 6,428
1990 Suç Sanat Yönetmeni 5.5 140
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017