Giriş Kayıt
Blake Neely

Blake Neely (48)


Müzisyen, Müzisyen

Blake Neely, 28 Nisan 1969 Paris, Texas, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Üniversiteler Yarışıyor (2006), The Case Against 8 (2014), Prestij (2006), Gizli Pencere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1969
Doğum Yeri: Paris, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Blake Neeley | Blake 'Shook' Neely
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 8.5 11
2017 Belgesel Müzik 8.4 3,913
2016 Suç Müzik 7.7 48,450
2016 47 Kısa Metraj Müzik
Müzik
8.4 24
2016 47 Belgesel Müzik 6.3 518

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 65,785
2015 Aksiyon Müzik 6.5 78,991

Kör Nokta
2015 Aksiyon Müzik 7.5 52,673
2015 Animasyon Müzik 7.4 2,256
2015 Belgesel Müzik 8.4 281
2014 Aksiyon Müzik 8.0 242,230
2014 45 Belgesel Müzik 7.4 884

Diriliş
2014 Dram Müzik 7.4 14,134
2013 Belgesel Müzik
Müzik
8.5 432
2013 Dram Müzik 7.3 3,477
2012 Dram Müzik 7.8 5,388
2012 Komedi Müzik 7.7 1,724

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.8 350,819

Bourne'un Mirası
2012 43 Aksiyon Müzik 6.7 254,544

İyi Günde Kötü Günde
2011 42 Komedi Müzik 5.0 7,762
2011 42 Belgesel Müzik 8.3 10
2011 Dram Müzik 7.0 17,646

Başımıza Gelenler
2010 41 Komedi Müzik 6.6 106,048
2010 Aksiyon Müzik 6.9 15,125

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 61,281
2009 Dram Müzik 6.5 8,275

Unutulmaz Tatil
2009 40 Komedi Müzik 4.9 4,038

Hızlı Sörfçü
2008 39 Komedi Müzik
Müzik
4.7 7,681

Molly Hartley'in Laneti
2008 39 Dram 3.9 8,059
2008 Suç Müzik 8.1 143,607
2008 39 Animasyon Müzik 6.4 6,221

Zohan'a Bulaşma
2008 39 Aksiyon Müzik 5.5 168,971
2008 39 Aksiyon Müzik 6.4 384,339

Muhteşem Howard
2008 39 Komedi Müzik 6.5 11,942
2008 Komedi Müzik 7.7 8,592

Manhattan'da sihir
2007 38 Animasyon Müzik 7.1 155,987

Avukat
2007 38 Suç Müzik 7.3 143,324

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 38 Animasyon Müzik 7.4 277,594

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 38 Aksiyon Müzik 7.1 524,374
2007 Aksiyon Müzik 8.4 4,127

Elvis ve Anabelle
2007 38 Dram Müzik
Müzik
7.4 4,098
2007 Komedi Müzik    
2006 Dram Müzik 7.3 19,715

Umudunu Kaybetme
2006 37 Biyografi Müzik 8.0 378,989

Prestij
2006 37 Dram Müzik 8.5 973,288

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 37 Komedi Müzik 5.7 71,391

Kumanda
2006 37 Komedi Müzik 6.4 268,435

Üniversiteler Yarışıyor
2006 37 Komedi Müzik
Müzik
6.7 19,452

Da Vinci Şifresi
2006 37 Gizem Müzik 6.6 351,894
2006 37 Macera Müzik 5.5 50,060
2006 Komedi Müzik    
2005 36 Aksiyon Müzik 7.2 346,764

Kiralık Sevgili
2005 36 Komedi Müzik 6.1 42,424
2005 36 Belgesel Müzik 7.0 811

Ada
2005 36 Aksiyon Müzik 6.9 279,033

Into The West 1
2005 Western Müzik 8.1 5,722

Vahiyler
2005 Fantastik Müzik    
2005 Dram Müzik    
2005 Dram Müzik 8.0 1,952

Mükemmel
2004 35 Komedi Müzik 6.4 70,226

Kral Arthur
2004 35 Aksiyon Müzik 6.3 146,066

Başkanın Kızı
2004 35 Komedi Müzik
Müzik
5.0 18,731

Kedi Kadın
2004 35 Aksiyon Müzik 3.3 95,037

Buhar Çocuk
2004 35 Animasyon Müzik 6.9 13,849

Gizli Pencere
2004 35 Gizem Müzik 6.6 160,687

Yarından Sonra
2004 35 Aksiyon Müzik 6.4 363,540
2004 35 Bilim-Kurgu Müzik 4.4 270

Boksun Kraliçesi
2004 35 Biyografi Müzik 5.3 5,959

Uzak Ülke
2003 34 Aksiyon Müzik 7.5 58,436

Aşkta Herşey Mümkün
2003 34 Komedi Müzik 6.7 98,316

Son Samuray
2003 34 Aksiyon Müzik 7.7 347,448

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 34 Aksiyon Müzik 8.0 903,440

Çaylak
2003 34 Aksiyon Müzik 6.6 120,281
2003 34 Aksiyon Müzik
6.5 23,227

Tehlikeli Saatler
2002 33 Dram Müzik 6.7 52,920
2002 Dram Müzik 7.5 11,082

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 33 Aksiyon Müzik 6.7 174,987

Büyük Dalga
2002 33 Dram Müzik 5.6 27,489

Büyük Günahlar
2002 33 Suç Müzik 6.3 33,398

Ölümüne Takip
2002 33 Aksiyon Müzik 5.5 64,756
2001 32 Komedi Müzik 3.9 354

Çılgın Güzel
2001 32 Dram Müzik 6.5 22,250

Frekans
2000 31 Suç Müzik 7.4 89,465
2000 31 Belgesel Müzik    

Demir Dev
1999 30 Animasyon Müzik 8.0 143,645
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018