Giriş Kayıt
Blake Neely

Blake Neely (49)


Müzisyen, Müzisyen

Blake Neely, 28 Nisan 1969 Paris, Texas, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Üniversiteler Yarışıyor (2006), The Case Against 8 (2014), Prestij (2006), Gizli Pencere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1969
Doğum Yeri: Paris, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Blake Neeley | Blake 'Shook' Neely
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 7.5 4,360
2017 Belgesel Müzik 8.4 3,913
2016 Suç Müzik 7.6 58,211
2016 47 Kısa Metraj Müzik
Müzik
8.4 24
2016 47 Belgesel Müzik 6.3 518

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 70,297
2015 Aksiyon Müzik 6.5 83,570

Kör Nokta
2015 Aksiyon Müzik 7.5 55,131
2015 Animasyon Müzik 7.4 2,400
2015 Belgesel Müzik 8.4 281
2014 Aksiyon Müzik 8.0 250,750
2014 45 Belgesel Müzik 7.4 884

Diriliş
2014 Dram Müzik 7.4 14,227
2013 Belgesel Müzik
Müzik
8.5 432
2013 Dram Müzik 7.3 3,477
2012 Dram Müzik 7.8 5,388
2012 Komedi Müzik 7.7 1,724

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.7 357,858

Bourne'un Mirası
2012 43 Aksiyon Müzik 6.7 258,140

İyi Günde Kötü Günde
2011 42 Komedi Müzik 5.0 7,762
2011 42 Belgesel Müzik 8.3 10
2011 Dram Müzik 7.0 17,795

Başımıza Gelenler
2010 41 Komedi Müzik 6.6 107,589
2010 Aksiyon Müzik 6.9 15,125

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 61,281
2009 Dram Müzik 6.5 8,275

Unutulmaz Tatil
2009 40 Komedi Müzik 4.9 4,111

Hızlı Sörfçü
2008 39 Komedi Müzik
Müzik
4.7 7,681

Molly Hartley'in Laneti
2008 39 Dram 3.9 8,059
2008 Suç Müzik 8.1 145,532
2008 39 Animasyon Müzik 6.4 6,221

Zohan'a Bulaşma
2008 39 Aksiyon Müzik 5.5 171,036
2008 39 Aksiyon Müzik 6.4 390,925

Muhteşem Howard
2008 39 Komedi Müzik 6.5 11,942
2008 Komedi Müzik 7.7 8,592

Manhattan'da sihir
2007 38 Animasyon Müzik 7.1 158,310

Avukat
2007 38 Suç Müzik 7.3 144,856

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 38 Animasyon Müzik 7.4 280,581

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 38 Aksiyon Müzik 7.1 531,857
2007 Aksiyon Müzik 8.4 4,127

Elvis ve Anabelle
2007 38 Dram Müzik
Müzik
7.4 4,098
2007 Komedi Müzik    
2006 Dram Müzik 7.3 19,865

Umudunu Kaybetme
2006 37 Biyografi Müzik 8.0 385,186

Prestij
2006 37 Dram Müzik 8.5 998,498

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 37 Komedi Müzik 5.7 72,587

Kumanda
2006 37 Komedi Müzik 6.4 272,013

Üniversiteler Yarışıyor
2006 37 Komedi Müzik
Müzik
6.7 19,629

Da Vinci Şifresi
2006 37 Gizem Müzik 6.6 356,450
2006 37 Macera Müzik 5.5 50,735
2006 Komedi Müzik    
2005 36 Aksiyon Müzik 7.2 351,173

Kiralık Sevgili
2005 36 Komedi Müzik 6.1 43,060
2005 36 Belgesel Müzik 7.0 811

Ada
2005 36 Aksiyon Müzik 6.9 281,503

Into The West 1
2005 Western Müzik 8.1 5,722

Vahiyler
2005 Fantastik Müzik    
2005 Dram Müzik    
2005 Dram Müzik 8.0 1,952

Mükemmel
2004 35 Komedi Müzik 6.4 71,158

Kral Arthur
2004 35 Aksiyon Müzik 6.3 147,505

Başkanın Kızı
2004 35 Komedi Müzik
Müzik
5.0 19,021

Kedi Kadın
2004 35 Aksiyon Müzik 3.3 96,486

Buhar Çocuk
2004 35 Animasyon Müzik 6.9 13,849

Gizli Pencere
2004 35 Gizem Müzik 6.6 162,648

Yarından Sonra
2004 35 Aksiyon Müzik 6.4 368,342
2004 35 Bilim-Kurgu Müzik 4.4 270

Boksun Kraliçesi
2004 35 Biyografi Müzik 5.3 5,959

Uzak Ülke
2003 34 Aksiyon Müzik 7.5 59,396

Aşkta Herşey Mümkün
2003 34 Komedi Müzik 6.7 99,502

Son Samuray
2003 34 Aksiyon Müzik 7.7 352,717

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 34 Aksiyon Müzik 8.0 920,533

Çaylak
2003 34 Aksiyon Müzik 6.6 121,269
2003 34 Aksiyon Müzik
6.5 23,510

Tehlikeli Saatler
2002 33 Dram Müzik 6.7 53,507
2002 Dram Müzik 7.5 11,232

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 33 Aksiyon Müzik 6.7 177,936

Büyük Dalga
2002 33 Dram Müzik 5.7 27,735

Büyük Günahlar
2002 33 Suç Müzik 6.3 34,043

Ölümüne Takip
2002 33 Aksiyon Müzik 5.5 66,353
2001 32 Komedi Müzik 3.9 354

Çılgın Güzel
2001 32 Dram Müzik 6.5 22,250

Frekans
2000 31 Suç Müzik 7.4 90,735
2000 31 Belgesel Müzik    

Demir Dev
1999 30 Animasyon Müzik 8.0 148,423
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018