Giriş Kayıt
G.G. Mayekar

G.G. Mayekar


Editör

G.G. Mayekar, editör. Avare (1951), Shree 420 (1955), Jagte Raho (1956), Boot Polish (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Dram Editör 7.1 182
1974 Dram Editör 7.5 346
1969 Dram Editör 7.7 33
1968 Dram Editör 7.2 95
1962 Aile Editör 7.8 37
1957 Editör 7.9 48
1956 Komedi Editör 8.4 638
1955 Müzikal Editör 8.1 1,874
1954 Dram Editör 8.1 515
1953 Müzikal Editör 7.2 178

Avare
1951 Dram Editör 8.1 2,508
1951 Editör    
1950 Dram Editör 6.6 25
1949 Dram Editör 8.0 388
1949 Dram Editör 7.4 5
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017