Giriş Kayıt
Gorô Naya

Gorô Naya (83)


Oyuncu

Gorô Naya, 17 Kasım 1929 Hakodate, Hokkaido, Japonya doğumlu oyuncu. Rüzgârlı Vadi (1984) yapımıyla biliniyor.05 Mart 2013 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1929
Ölüm Tarihi: 05 Mart 2013
Doğum Yeri: Hakodate, Hokkaido, Japonya
Diğer Bir İsmi: Gorou Naya | Goro Naya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 82 Aksiyon Oyuncu 6.1 78
2010 81 Animasyon Oyuncu    
2009 80 Animasyon Oyuncu    
2008 79 Animasyon Oyuncu    
2008 79 Animasyon Oyuncu    
2007 78 Aksiyon Oyuncu 6.5 91
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 88
2004 75 Aksiyon Oyuncu 6.2 12,263
2004 Oyuncu    
2003 74 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 73 Aksiyon Oyuncu    
2001 72 Animasyon Oyuncu    
2000 71 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 43,333
1999 70 Animasyon Oyuncu    
1998 69 Animasyon Oyuncu 7.1 203
1997 68 Animasyon Oyuncu 7.4 163
1997 68 Animasyon Oyuncu 7.2 197
1996 67 Aksiyon Oyuncu    
1995 66 Macera Oyuncu    
1995 66 Animasyon Oyuncu    
1994 65 Animasyon Oyuncu    

Legend of the Galactic Heroes: Overture to a New War
1993 64 Animasyon Oyuncu 7.2 179
1992 63 Animasyon Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu    
1991 62 Animasyon Oyuncu    
1991 62 Animasyon Oyuncu 6.8 58
1990 61 Animasyon Oyuncu 7.2 83
1989 60 Animasyon Oyuncu    
1989 60 Animasyon Oyuncu    
1989 Animasyon Oyuncu 9.1 752
1988 59 Animasyon Oyuncu    
1987 58 Animasyon Oyuncu 7.4 3,704
1986 57 Aile Oyuncu 7.1 1,003
1985 56 Animasyon Oyuncu 7.3 974
1985 56 Animasyon Oyuncu 6.4 360
1985 Animasyon Oyuncu    

Rüzgârlı Vadi
1984 55 Animasyon Oyuncu 8.1 101,417
1984 Animasyon Oyuncu    
1983 54 Animasyon Oyuncu 6.8 2,030
1983 54 Animasyon Oyuncu 6.9 138

The Castle of Cagliostro
1979 50 Animasyon Oyuncu 7.8 16,655
1979 50 Animasyon Oyuncu 7.6 1,358
1978 49 Animasyon Oyuncu 7.0 786
1978 49 Animasyon Oyuncu 7.0 122
1975 Animasyon Oyuncu    
1972 Animasyon Oyuncu    
1971 Aksiyon Oyuncu 7.8 96
1969 40 Animasyon Oyuncu    
1967 Animasyon Oyuncu    
1965 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,227
1965 36 Korku Çeşitli 4.8 1,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017