Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Maria Nay

Maria Nay


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Maria Nay, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kanunsuzlar (2012), Şüphe (IV) (2007), Ben Dört Numara (2011), Ray (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria May | Maria A. Nay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 8.0 1,046
2016 Komedi Set Dekoratörü 7.4 27,741
2016 Dram Set Dekoratörü 7.9 2,617
2016 Dram Set Dekoratörü    
2014 Dram Set Dekoratörü 6.8 40,797

Diriliş
2014 Dram Set Dekoratörü 7.4 13,825

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.7 100,645
2013 Aile 7.0 2,504
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.2 93,354
2013 Komedi Set Dekoratörü 7.9 17,671
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 137

Yolda
2012 Macera Sanat Bölümü 6.1 34,155

Kanunsuzlar
2012 Suç Set Dekoratörü 7.3 190,988

Şüpheliler
2012 Suç Sanat Bölümü 6.0 8,877

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 199,348
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.7 2,419
2010 Suç Set Dekoratörü    

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.5 24,210
2008 Suç Set Dekoratörü 5.7 6,218

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 69,264

İstila
2007 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.9 66,012

Şüphe (IV)
2007 Dram Set Dekoratörü 6.9 190,740

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.9 19,933

Hayalperest
2005 Dram Set Dekoratörü 6.9 10,181

Gizemli Kasaba
2005 Dram Set Dekoratörü    

Yanlış Rehine
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.0 16,406
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 113,575

Entrika
2003 Suç Set Dekoratörü 6.7 30,777

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.6 12,565

Çılgın Güzel
2001 Dram Set Dekoratörü 6.5 21,621
2001 Dram Set Dekoratörü 4.9 457

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Set Dekoratörü 6.5 49,242

Aydaki Adam
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 102,609

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 55,507

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Set Dekoratörü 6.2 8,406

Chicago Taksi
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,684

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 73,644

Gizli Gerçek
1995 Suç Sanat Bölümü 6.4 20,107

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.3 28,302
1994 Dram Set Dekoratörü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 176,660
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.9 16,855
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 9,986
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 17,164
1990 Dram Set Dekoratörü 5.9 3,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017