Giriş Kayıt
Maria Nay

Maria Nay


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Maria Nay, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kanunsuzlar (2012), Şüphe (IV) (2007), Ben Dört Numara (2011), Ray (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria May | Maria A. Nay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 8.0 1,201
2016 Komedi Set Dekoratörü 7.4 32,947
2016 Dram Set Dekoratörü 7.8 3,372
2016 Dram Set Dekoratörü    
2014 Dram Set Dekoratörü 6.8 42,114

Diriliş
2014 Dram Set Dekoratörü 7.4 13,969

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.7 102,939
2013 Aile 7.0 2,504
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.2 95,673
2013 Komedi Set Dekoratörü 7.9 18,318
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 137

Yolda
2012 Macera Sanat Bölümü 6.1 34,909

Kanunsuzlar
2012 Suç Set Dekoratörü 7.3 195,324

Şüpheliler
2012 Suç Sanat Bölümü 6.0 9,025

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 202,655
2010 Biyografi Set Dekoratörü 5.7 2,491
2010 Suç Set Dekoratörü    

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.5 24,552
2008 Suç Set Dekoratörü 5.7 6,349

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 70,292

İstila
2007 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.9 67,055

Şüphe (IV)
2007 Dram Set Dekoratörü 6.9 193,473

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.9 20,455

Hayalperest
2005 Dram Set Dekoratörü 6.9 10,181

Gizemli Kasaba
2005 Dram Set Dekoratörü    

Yanlış Rehine
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.0 16,406
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 116,149

Entrika
2003 Suç Set Dekoratörü 6.7 30,777

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.6 12,811

Çılgın Güzel
2001 Dram Set Dekoratörü 6.5 21,849
2001 Dram Set Dekoratörü 4.9 457

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Set Dekoratörü 6.5 50,088

Aydaki Adam
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 104,148

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 56,477

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Set Dekoratörü 6.2 8,406

Chicago Taksi
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,684

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 74,951

Gizli Gerçek
1995 Suç Sanat Bölümü 6.4 20,410

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.3 28,671
1994 Dram Set Dekoratörü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 180,207
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.9 17,152
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 9,986
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 17,896
1990 Dram Set Dekoratörü 5.9 3,805
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017