Giriş Kayıt
Maria Nay

Maria Nay


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Maria Nay, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kanunsuzlar (2012), Şüphe (IV) (2007), Ben Dört Numara (2011), Ray (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria May | Maria A. Nay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Set Dekoratörü 7.3 35,250
2016 Dram Set Dekoratörü 8.0 2,222
2016 Dram Set Dekoratörü 7.8 3,588
2014 Dram Set Dekoratörü 6.8 43,056

Diriliş
2014 Dram Set Dekoratörü 7.4 14,054

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.7 104,343
2013 Aile 7.0 2,504
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.2 97,144
2013 Komedi Set Dekoratörü 7.9 18,668
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 137

Yolda
2012 Macera Sanat Bölümü 6.1 35,353

Kanunsuzlar
2012 Suç Set Dekoratörü 7.3 197,986

Şüpheliler
2012 Suç Sanat Bölümü 6.0 9,025

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 204,676
2010 Biyografi Set Dekoratörü 5.7 2,491
2010 Suç Set Dekoratörü    

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.5 24,552
2008 Suç Set Dekoratörü 5.7 6,393

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 70,833

İstila
2007 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.9 67,634

Şüphe (IV)
2007 Dram Set Dekoratörü 6.9 195,423

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.8 20,854

Hayalperest
2005 Dram Set Dekoratörü 6.9 10,181

Gizemli Kasaba
2005 Dram Set Dekoratörü    

Yanlış Rehine
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.0 16,406
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 117,577

Entrika
2003 Suç Set Dekoratörü 6.7 30,777

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.6 12,844

Çılgın Güzel
2001 Dram Set Dekoratörü 6.5 22,083
2001 Dram Set Dekoratörü 4.9 457

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Set Dekoratörü 6.5 50,708

Aydaki Adam
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 105,118

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 57,120

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Set Dekoratörü 6.2 8,406

Chicago Taksi
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,684

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 75,655

Gizli Gerçek
1995 Suç Sanat Bölümü 6.4 20,729

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.3 29,298
1994 Dram Set Dekoratörü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 182,534
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.9 17,181
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 9,986
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 18,213
1990 Dram Set Dekoratörü 5.9 3,805
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017