Giriş Kayıt
Maria Nay

Maria Nay


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Maria Nay, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kanunsuzlar (2012), Şüphe (IV) (2007), Ben Dört Numara (2011), Ray (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria May | Maria A. Nay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 8.0 1,181
2016 Komedi Set Dekoratörü 7.4 32,296
2016 Dram Set Dekoratörü 7.8 3,237
2016 Dram Set Dekoratörü    
2014 Dram Set Dekoratörü 6.8 41,864

Diriliş
2014 Dram Set Dekoratörü 7.4 13,941

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.7 102,507
2013 Aile 7.0 2,504
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.2 95,200
2013 Komedi Set Dekoratörü 7.9 18,210
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 137

Yolda
2012 Macera Sanat Bölümü 6.1 34,767

Kanunsuzlar
2012 Suç Set Dekoratörü 7.3 194,553

Şüpheliler
2012 Suç Sanat Bölümü 6.0 9,025

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 202,036
2010 Biyografi Set Dekoratörü 5.7 2,491
2010 Suç Set Dekoratörü    

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.5 24,552
2008 Suç Set Dekoratörü 5.7 6,349

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 70,124

İstila
2007 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.9 66,885

Şüphe (IV)
2007 Dram Set Dekoratörü 6.9 193,002

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.9 20,290

Hayalperest
2005 Dram Set Dekoratörü 6.9 10,181

Gizemli Kasaba
2005 Dram Set Dekoratörü    

Yanlış Rehine
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.0 16,406
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 115,690

Entrika
2003 Suç Set Dekoratörü 6.7 30,777

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.6 12,565

Çılgın Güzel
2001 Dram Set Dekoratörü 6.5 21,849
2001 Dram Set Dekoratörü 4.9 457

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Set Dekoratörü 6.5 49,983

Aydaki Adam
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 103,834

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 56,220

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Set Dekoratörü 6.2 8,406

Chicago Taksi
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,684

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 74,745

Gizli Gerçek
1995 Suç Sanat Bölümü 6.4 20,410

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.3 28,671
1994 Dram Set Dekoratörü 6.3 4,196

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 179,571
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.9 17,100
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 9,986
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 17,680
1990 Dram Set Dekoratörü 5.9 3,805
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017