Giriş Kayıt
Barry Navidi

Barry Navidi (56)


Yapımcı, Oyuncu

Bahram Navidi, 17 Mayıs 1960 Tehran, İran doğumlu yapımcı, oyuncu. Big Bad Love (2001), (2004) Venedik Taciri (2004), (2013) Salomé (2013), (2011) Wilde Salome (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bahram Navidi
Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1960
Doğum Yeri: Tehran, İran
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 55 Belgesel 8.2 4,222

Dönüm Noktası
2014 54 Komedi 5.6 4,649
2013 53 Dram Yapımcı 7.0 1,008
2013 53 Dram Yapımcı    
2011 51 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 582

Venedik Taciri
2004 44 Dram Yapımcı 7.1 30,204
2001 41 Komedi Yapımcı 6.2 577
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017