Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rene Naufahu

Rene Naufahu


Oyuncu

Rene Naufahu, oyuncu. Matrix Revolutions (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 1,173
2010 Komedi Oyuncu 6.6 23

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 787

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 373,872

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 431,803
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2001 Aksiyon Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.1 664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017