Giriş Kayıt
Rene Naufahu

Rene Naufahu


Oyuncu

Rene Naufahu, oyuncu. Matrix Revolutions (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 1,311
2010 Komedi Oyuncu 6.6 23

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 787

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 389,871

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 449,649
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2000 Dram Oyuncu 7.1 28
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 496
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
Dizi Altyazıları
Vikings (13,715) Supernatural (5,838) Mr. Robot (5,410) The Big Bang Theory (4,607) Gotham (3,598) Game of Thrones (3,435) Arrow (2,636) The Flash (2,516) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,426) Shameless (2,333)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017