Giriş Kayıt
Rene Naufahu

Rene Naufahu


Oyuncu

Rene Naufahu, oyuncu. Matrix Revolutions (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 1,272
2010 Komedi Oyuncu 6.6 23

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 787

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 377,963

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 436,279
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2001 Aksiyon Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.0 697
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017