Giriş Kayıt
Rene Naufahu

Rene Naufahu


Oyuncu

Rene Naufahu, oyuncu. Matrix Revolutions (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 1,311
2010 Komedi Oyuncu 6.6 23

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 787

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 385,453

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 444,749
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2001 Aksiyon Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.0 718
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017