Giriş Kayıt
Jack Natteford

Jack Natteford (75)


Senarist

John Francis Natteford, 26 Kasım 1894 Wahoo, Nebraska, ABD doğumlu senarist. Return of the Bad Men (1948) yapımıyla biliniyor.07 Ocak 1970 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Francis Natteford
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1894
Ölüm Tarihi: 07 Ocak 1970
Doğum Yeri: Wahoo, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: J.F. Natteford | Jack Francis Natteford | John F.
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 72 Western Senarist 5.8 50
1948 54 Aksiyon Senarist 6.2 200
1946 52 Aksiyon Senarist 6.3 462
1939 45 Aksiyon Senarist 6.1 220
1930 36 Aksiyon Senarist 5.5 6
1924 30 Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017