Giriş Kayıt
Akira Natsuki

Akira Natsuki


Oyuncu

Akira Natsuki, oyuncu. Gamera tai Daimaju Jaiga (1970), (1959) Nobi (1959), (1969) Gamera tai daiakuju Giron (1969), (1967) Daikaijû kûchûsen: Gamera tai Gyaosu (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Oyuncu 5.4 362
1971 Aksiyon Oyuncu 3.1 925
1970 Aksiyon Oyuncu 5.7 679
1969 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,746

Gamera Uçan Godzilla
1968 Aksiyon Oyuncu    
1967 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,282
1966 Dram Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 7.1 196
1961 Dram Oyuncu 7.7 236
1961 Dram Oyuncu 7.0 81
1960 Dram Oyuncu 7.1 209
1959 Dram Oyuncu 8.0 3,279
1958 Komedi Oyuncu 7.6 575
1957 Komedi Oyuncu    
1957 Dram Oyuncu 7.5 303
1955 Dram Oyuncu 7.4 1,073
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017