Giriş Kayıt
Iole Natoli

Iole Natoli


Editör

Iole Natoli, editör. Din Saati (2002), Son Duman (2010), Unfair Competition (2001), (2003) Günaydın Gece (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.8 952
2013 Belgesel Editorial Department 6.7 153

Son Duman
2010 Dram Çeşitli 6.6 614

Günaydın Gece
2003 Dram Çeşitli 7.2 2,743

Din Saati
2002 Dram Çeşitli 7.1 1,482

Unfair Competition
2001 Dram Çeşitli 6.9 1,171
1999 Dram Çeşitli 6.7 382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017