Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 145,797

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 369,970

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 461,663

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 148,296

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 252,946

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 464,899
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 189,458

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 571,484
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 405,963

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 296,159

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 209,378

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 469,941

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 99,234

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 178,096

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 230,322

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 272,162

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 178,997

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 180,690
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 362,154

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 59,455

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 347,944

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 559,624
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 527,583

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 345,251

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 114,035

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 245,685

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 29,482

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 408,071

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 316,881

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 436,279

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 492,909

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 565,549
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017