Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 334,290

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 442,510

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 145,950

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 249,906

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 454,804
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 187,541

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 565,934
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 400,346

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 292,806

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 207,338

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 464,099

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 98,260

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 176,374

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 228,403

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 269,669

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 177,788

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 178,846
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 356,472

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 59,034

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 343,668

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 550,865
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 523,005

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 342,490

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 112,494

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 244,222

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 29,231

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 401,940

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 313,646

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 431,803

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 485,087

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 557,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017