Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 106,597

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 35,986

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 215,516

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 416,200

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 486,878

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 151,706

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 260,471

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 478,897
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 192,248

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 584,771
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 414,178

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 301,014

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 212,719

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 480,253

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 101,293

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 180,883

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 233,674

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 275,873

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 181,341

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 183,673
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 369,989

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 60,534

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 354,515

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 571,588
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 536,999

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 349,711

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 116,682

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 248,253

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 29,991

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 417,485

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 322,778

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 442,994

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 504,493

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 578,193
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017