Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 192,913

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 394,262

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 472,517

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 150,155

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 255,545

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 472,026
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 190,857

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 577,133
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 410,227

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 298,714

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 210,994

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 474,433

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 100,362

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 179,565

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 231,960

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 273,999

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 180,135

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 182,349
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 366,252

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 60,029

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 351,443

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 565,886
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 531,206

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 347,622

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 115,385

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 246,828

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 29,741

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 412,968

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 320,154

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 439,763

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 499,425

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 572,588
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017