Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 175,727

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 383,435

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 468,243

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 149,339

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 254,497

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 468,749
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 190,279

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 574,829
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 408,356

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 297,598

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 210,280

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 472,475

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 99,855

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 178,912

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 231,266

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 273,252

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 179,600

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 181,621
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 364,356

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 59,794

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 349,887

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 563,012
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 529,741

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 346,519

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 114,786

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 246,342

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 29,638

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 410,681

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 318,561

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 438,255

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 496,484

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 569,416
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017