Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 111,302

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 192,524

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Sanat Bölümü 8.2 242,756

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 280,395

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 90,332

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 262,861

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 463,875

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 521,409

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 156,793

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 268,597

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 501,453
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 196,710

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 606,427
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 427,082

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 310,592

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 218,039

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 493,653

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 104,435

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 186,314

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 239,435

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 282,491

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 184,774

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 188,727
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 384,205

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 61,861

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 365,993

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 593,929
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 547,238

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 356,836

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 121,170

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 252,441

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 30,888

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 433,689

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 331,353

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 453,890

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 531,710

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 607,829
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018