Giriş Kayıt
Ed Natividad

Ed Natividad


Sanat Bölümü, Kostümcü, Özel Efekt

Ed Natividad, sanat bölümü, kostümcü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Edwin L. Matividad | Edwin Natividad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 128,696

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 259,157

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Sanat Bölümü 8.1 304,641

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 334,500

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 100,364

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 275,888

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 481,318

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 536,177

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 159,268

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 272,257

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 513,239
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 199,046

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 616,323
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 433,190

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Bölümü 7.5 315,205

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 220,759

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 501,690

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 106,204

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 189,140

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 243,481

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 286,253

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 186,515

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 191,541
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 390,981

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 63,072

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 372,284

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 604,169
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 552,788

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 360,366

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 123,610

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 254,651

Mağara
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.1 31,480

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 441,197

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 335,909

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 459,611

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 543,080

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 620,144
Dizi Altyazıları
Westworld (6,401) The Expanse (3,244) The 100 (2,884) La casa de papel (2,227) Colony (1,932) The Crossing (1,658) Luke Cage (1,562) Genius (1,415) 12 Monkeys (1,243) Vikings (1,205)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018