Giriş Kayıt
Emile Natan

Emile Natan (56)


Yapımcı

Emile Natan, 06 Mayıs 1906 doğumlu yapımcı. Mädchen in Uniform (1958) yapımıyla biliniyor.09 Aralık 1962 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1906
Ölüm Tarihi: 09 Aralık 1962
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 52 Dram Yapımcı 7.1 852
1938 32 Komedi Yapımcı 6.9 215
1935 29 Komedi Yapımcı 7.0 116
1935 29 Dram Yapımcı 6.8 82
1935 29 Suç Yapımcı 6.6 102
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017