Giriş Kayıt
Lori Nasso

Lori Nasso


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Lori Nasso, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 180
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 1,080
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 32
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 39,376
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 23,815
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 36,835
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018