Giriş Kayıt
Lori Nasso

Lori Nasso


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Lori Nasso, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 180
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 1,080
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 32
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 37,013
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 22,108
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,345
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017