Giriş Kayıt
Lori Nasso

Lori Nasso


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Lori Nasso, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 180
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 1,080
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 32
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 37,193
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 22,164
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,570
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017