Giriş Kayıt
Lori Nasso

Lori Nasso


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Lori Nasso, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 180
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 1,080
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 32
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 38,652
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 23,187
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 35,997
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017